Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 24. maj 2018

L.O.W Skatepark

Adresse: Ragnhildgade 1, 2100, København Ø, Danmark.

5 ud af 5 Baseret på 5 anmeldelser

Find vej

L.O.W Skatepark

L.O.W Skatepark er lavet på en gammel basketball og fodboldbane med asfaltsunderlag og en parkourbane overfor. Instruktører, medhjælpere, frivillige og lokal opbakning har gjort at L.O.W Academyhar bygget en hel skatepark af genbrugsmaterialer. En unik mulighed for at flytte rundt på obstacles giver skateparken et ekstra tvist, som gør det muligt at være kreativ på stedet.

Om parken

Skateparken indeholder en række bænke som gør det muligt at beskue de mange tricks fra sidelinjen, og parken starter med en kæmpe bank i enden, som gør det muligt at få fart i sin start. banken leder til en shotgun-box, lavet af rune fra urban street zone. Den leder også til en “funbox”, sat sammen af en bank og flyout, som det er muligt at flytte på. Rundt i parken er placeret rails, manual pad, ledges, og boxe, og i den modsatte ende af banken, er en hjemmelavet banana-ledge, med det gamle rør fra Fælledparken Skatepark, da halfpipen blev revet ned.

Skateundervisning

Det er muligt at få undervisning af L.O.W Academy som tilbyder løbehjulsundervisning, skateboardundervisning og rulleskøjteundervisning. Du kan komme med til en gratis prøvetime, hvis du skulle have lyst til at prøve.

Bolsjefabrikken

Området er et kreativt fristed hvor det er muligt at male lovligt graffiti, der er café tæt ved KBH+, Rappolitics afholder rap og hiphopworkshops og en masse tiltag for unge er at finde i området.

L.O.W Skatepark Åbningstider:

Dag Åbningstider Tilladte sportsgrene
Mandag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Tirsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Onsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Torsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Fredag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Lørdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Søndag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard

En anmeldelse af “L.O.W Skatepark”

  1. Hi,
    I want to enroll my almost 6 yrs old son for skating. He has no knowledge about it and therefore I am looking for a proper training course for him. Please can you share details.

    Thanks,
    Preeti

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i L.O.W Skatepark

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i L.O.W Skatepark

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for L.O.W Skatepark vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Kontakt L.O.W Skatepark

Vi har følgende kontaktoplysninger for L.O.W Skatepark