Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 20. oktober 2018

Fælledparken Skatepark

Adresse: Edel Sauntes Allé 3, 2100, København Ø.

4.3 ud af 5 Baseret på 97 anmeldelser

Find vej

Danmarks næststørste skatepark

Parken er, med sine 4500 m2, Danmarks næststørste udendørs skatepark, kun overhalet af Helsingør Multipark. Den er bygget åbent og overskueligt. Det giver mulighed for både at holde overblik over parken som skater og for at iagttage de mange halsbrækkende stunts som parkens skatere udfører, som tilskuer.

En ny Vert i sommeren 2013

I sommeren 2013 tilføjede fælledparkens skateareal endnu et eftertragtet aspekt til parken, den store Vert. For de uindviede er dette en fem meter høj U-rampe som kræver den højeste koncentration og dygtighed for at mestre. Her er beskyttelse en god idé, da selv dygtige og øvede skatere ikke tager chancen på denne rampe. Verten var da den blev bygget i 2012 Europas største.

Konkurrencer & Events

Fælledparken er også hjemstedet for flere forskellige sommer konkurrencer for skatere og tiltrækker et stort publikum på tværs af alle aldre og sportsgrene.

En skatepark til alle niveauer

Fælledparken er den perfekte park for alle uanset niveau. Alle fra begynder til den professionelle skater vil finde parken uimodståelig.

Den nuværende park er bygget i jern og beton og har derfor en glat overflade i hele parken. Parken er inddelt i tre overordnede niveauer: begynder, øvede (avanceret) og professionel. Derfor kan fælledparken benyttes af skatere på alle niveauer.

Der er god balance mellem parkens forskellige sværhedsgrader, og der er rig mulighed for at kigge på og have en hyggelig eftermiddag. For den øvede og professionelle skater er det favorabelt at benytte parken om eftermiddagen tæt på aftenen, hvis man ønsker en uforstyrret session uden for mange mennesker.

Historien bag fælledparken skatepark

Som et led i en omfattende renovering af fælledparken, istandsatte Københavns Kommune i 2009 fælledparkens skateareal, som har ligget i hjørnet af fælledparken siden 1988. Fælledparken er kærlighedsbarnet mellem Copenhagen Skateparks og Teknik og Miljøforvaltning. Skateparken blev bygget i samarbejde med skatere fra den danske skatescene for, at sikre den bedst mulige park. Dette kommer bl.a. til udtryk i parkens opbygning, som rangerer fra et begynder- til og med professionelt niveau. Designet af parken er blandt andre udarbejdet i samarbejde med den danske verdenskendte, X-Games medaljevindende professionelle skater, Rune Glifbjerg.

Glifberg+Lykke anerkendes for at bygge nogle af danmarks bedste skateparks, se eksempler på deres arbejde her: skatepark, skatebane, skaterampe

Fælledparken Skatepark er etableret af:

Fælledparken Skatepark Åbningstider:

Dag Åbningstider Tilladte sportsgrene
Mandag Døgnåbent BMX, Rulleskøjter, Skateboard
Tirsdag Døgnåbent BMX, Rulleskøjter, Skateboard
Onsdag Døgnåbent BMX, Rulleskøjter, Skateboard
Torsdag Døgnåbent BMX, Rulleskøjter, Skateboard
Fredag Døgnåbent BMX, Rulleskøjter, Skateboard
Lørdag Døgnåbent BMX, Rulleskøjter, Skateboard
Søndag Døgnåbent BMX, Rulleskøjter, Skateboard

20 anmeldelser af “Fælledparken Skatepark”

 1. Danmarks bedste skatepark i mine øjne. Den er stor og har alt hvad man har brug for. Den kan konkurrerer med nogle af verdens bedste skateparks. Om sommeren er der dog næsten altid propfyldt, og mange familier og børn anvender desværre parken som en lejeplads, hvilket kan blive frustrerende. Største fejl i parken er belysningen, som på trods af at være tændt til omkring kl. 23, er AAAALT for dårlig.

 2. Fælledparken er min yndlingspark.Det er den fordi den er en perfekt kombination af alt en skatepark skal indebære. Banks, quarterpipes, rails, curbs, ledges og en genial vert!
  Man kan samtidigt kører gode linier og det er super nemt at få fart.

  M.V.H – Mathias Lynghamar.

 3. Bedste skatepark jeg har været i. Den har et fedt flow og en masse fede forhindringer. Godt underlag.

 4. Næsten alle mine venner elsker parken, men jeg har aldrig været den store fan. Den siger mig ikke så meget. Den er godt nok stor, men jeg føler ikke at pladsen er udnyttet så godt, der er meget åbent og tomt efter min mening. Derudover skal man komme mega tidligt om morgenen hvis man vil slippe for at der er proppet.

 5. Kommunens medarbejder belærte mig om, at folk med rulleskøjter skulle holde sig væk. Han var ved at sætte nogen trækasser op til skateboard.
  Det ser ud til, at skateboards har sat sig på skaterparken og bevidst mobber dem med rulleskøjter. Man ser overhovedet ingen med rulleskøjter.

 6. Fantastisk park både for skatere og BMX’er.Jeg fatter bare ikke hvorfor der næsten hver gang skal dukke forældre op med 3-10 årige børn på løbehjul – på trods af at der står det er FORBUDT. Og der i øvrigt er bygget en rigtig fin løbehjul-park udelukkende for løbehjul 200 meter derfra, hvor skatere m.m. pænt holder sig væk fra.
  Jeg have en diskussion med en mor i dag, som slap to børn på max 4 år løs på løbehjul og så ellers satte sig til at sidde og glo på din telefon. Jeg gjorde hende pænt opmærksom på at løbehjul ikke var tilladt – og at det var af sikkerhedsmæssige hensyn til hendes børn og at der endvidere var en ny meget børnevenlig løbehjulspark lige rundt om hjørnet. Hun mente at hun som skatteborger havde ret til at hendes børn benyttede skateparken på hvad de end ville køre på. Og at ansvaret lå hos os andre om hendes børn kom til skade.

  Så en bedre skiltning om løbehjulforbud ville være rart – og at alle skatere på en pæn måde kunne fortælle løbehjulsejere at de har en fin park udelukkende til dem. Det er så tydeligt at når der først er dukket et eller to løbehjul op, så går der ikke mere end max. en halv time, så kører der endnu flere rundt fordi de har set de to første køre derinde.

 7. Jeg elsker parken, og kommer der næsten dagligt. Jeg er dog, ligesom Jesper, rigtig godt træt af alle de små børn på løbehjul – jeg har taget adskillige styrt, fordi forældre ikke magter at styre deres lortebørn. Der mangler seriøs bedre skiltning, på forbud mod løbehjul!

 8. En super skate-park som desværre beboes af ubehagelige “voksne” skatere, der mener at have eneret på pladsen. Selv små børn er de efter. Desuden er det håbløst at man ikke må løbe på løbehjul. Hvad gør man når storebror skater og lillebror er på løbehjul…..man kan ikke bruge en af Københavns bedste parker?!
  Hvorfor ikke laver tider hvor begge kan være der.

 9. Må man godt køre Wavebaord/Ripstick? Jeg tænker at det er under kategorien skateboard

 10. Parker er bygget af Rune glifberg Danmarks bedste skater i mine øjne
  Derfor har han valgt at laveløbehjulsforbud
  Jeg er pisse træt af at små scootere alligevel køre der selvom der er forbud
  Rune har puttet mange millioner i den park
  Og har ” givet”den til skaterindustrien
  Så stop med at klage over jeres små unger for at vide de skal gå

 11. Parker er bygget af Rune glifberg Danmarks bedste skater i mine øjne
  Derfor har han valgt at laveløbehjulsforbud
  Jeg er pisse træt af at små scootere alligevel køre der selvom der er forbud
  Rune har puttet mange millioner i den park
  Og har ” givet”den til skaterindustrien
  Så stop med at klage over jeres små unger for at vide de skal gå

 12. Forstår ikke helt hvorfor der ligger videoer af folk som kører på løbehjul på den her side i fælledparken skatepark. Det virker på dem som om at det er tilladt at køre på løbehjul der hvilket det IKKE er. Parken er lavet til skatere for skatere (plus rulleskøjter og BMX). Som sagt så ligger der er en løbehjulspark 5 minutter derfra hvor de har deres eget sted. Kunne være rart hvis dette blev respekteret noget mere…

 13. Uheldigt at løbehjul ikke må være der og at man bliver generet og næsten overfaldet af skatere med ubehagelig attitude hvis man nærmer sig.
  Forstår godt at småbørn på 4 hjulet løbehjul er irriterende, men er man cool til at stå på det, burde det ikke være et problem. Løbehjulsbanen er lille og kedelig og der burde være plads til alle!
  I det mindste skulle der laves tidsrum / dage hvor løbehjul er tilladt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Fælledparken Skatepark

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Fælledparken Skatepark

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Fælledparken Skatepark vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

 • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Vi har desværre ingen kontaktdetaljer på Fælledparken Skatepark.

Hvis du ligger inde med en detaljer hører vi meget gerne fra dig.