Gå til indholdet

Ofte stillede spørgsmål

Der er lukket dør til skateparken. Hvem skal jeg kontakte?

Først og fremmest er vi ked af ulejligheden, vi har alle oplevet dette på et eller andet tidspunkt, og det gør os ondt, at det også er sket for dig.

Skateparks.dk ejer ikke eller administrerer ingen af de skateparks, der er anført, men stræber efter at liste skatepark ejerskab, ledelse og deres kontaktoplysninger på den specifikke skatepark herunder et telefonnummer, e-mail, hjemmeside og Facebook side. Vores bedste råd er, at prøve at kontakte dem via kontaktoplysninger på skateparkens profil.

Der mangler informationer om skateparken?

Skateparks.dk stræber efter at liste alle oplysninger om alle skateparks i Danmark og holde dem ajour. Det er ikke nemt, og det er faktisk urealistisk. Vi kan ikke garantere, at al information, på alle tidspunkter, vil være præcise. Men med din hjælp er det muligt. Derfor er du fri til at redigere eller tilføje oplysninger om enhver skatepark. Du kan “foreslå en redigering” og “uploade et foto” på den specifikke skatepark, eller du kan skrive os en e-mail: info@skateparks.dk, der indeholder de oplysninger, vi ikke har.

Jeg har oplysninger at tilføje til skateparken, hvordan?

Vi ved fra erfaring, at lokalbefolkningen ved mere end vi gør, så tak for at du tager tiden. Du er fri til at redigere eller tilføje oplysninger om enhver skatepark. Du kan “foreslå en redigering” og “uploade et foto” på den specifikke skatepark, eller du kan skrive os en e-mail: info@skateparks.dk, der indeholder de oplysninger, vi ikke har.

Nogle oplysninger om skateparken er forkerte. Hvordan ændrer jeg det?

Du er fri til at redigere eller tilføje oplysninger om enhver skatepark. Du kan “foreslå en redigering” på den specifikke skatepark, eller du kan skrive os en e-mail: info@skateparks.dk. På vegne af de globale skateparkbrugere giver vi dig big credit for at hjælpe til, tak!

Jeg kender en skatepark, der ikke er på jeres liste. Hvordan tilføjer jeg den?

På vegne af de globale skateparkbrugere giver vi dig big credit for at hjælpe med. Fantastisk. Vi ved fra erfaring, at lokalbefolkningen ved mere end vi gør, så tak for at du tager tiden. Tilføj en Skatepark nu

Hvad betyder det, når noget er ’under konstruktion’?

At en skatepark er ’under konstruktion’ betyder, at vi kunne kontrollere, at der er bygget en skatepark på adressen, og at der skal laves en ny skatepark. Det betyder ikke, at det er tilladt at skate i skateparken endnu, og det betyder heller ikke, at der med sikkerhed bliver færdigbygget en skatepark på adressen.

Jeg har glemt noget i skateparken, hvordan får jeg det tilbage?

Skateparks.dk ejer ikke og administrerer ingen af de skateparks, der er anført, men stræber efter at liste skatepark ejerskab, ledelse og deres kontaktoplysninger på den specifikke skatepark herunder et telefonnummer, e-mail, hjemmeside og Facebook side. Vores bedste råd er, at prøve at kontakte dem via de anførte kontaktoplysninger på skateparkens profil.

Hvordan kommer jeg i kontakt med skateparken?

Skateparks.dk stræber efter at liste skatepark ejerskab, ledelse og deres kontaktoplysninger på den specifikke skatepark. Hvis der ikke var nogen kontaktoplysninger, er vores bedste råd at forsøge at kontakte dem via en af de anførte kontaktpunkter vi har kunnet finde, f.eks. et telefonnummer, en hjemmeside eller en Facebook side af den egentlige ejer af skateparken. Hvis du finder nye oplysninger, som vi ikke har, så tøv ikke med at kontakte os på info@skateparks.dk for den næste bruger kan få glæde af oplysningerne.

Er skateparken åben i ferierne?

Skateparks.dk stræber efter at liste åbningstider og holde dem ajour. Men da mange indendørs faciliteter forvaltes af frivillige, og vi ikke kan være alle steder på én gang, kan vi ikke garantere åbningstidernes nøjagtighed på alle tidspunkter. Oplysningerne på skateparks.dk er de oplysninger, vi har kunnet finde. Vi rådgiver altid vores brugere om at dobbelt checke oplysninger enten på Facebook eller på hjemmesiden til en skatepark, hvis der skulle opstå tvivl.

Er skateparken åben?

Skateparks.dk stræber efter at liste åbningstider og holde dem ajour. Men da mange indendørs faciliteter forvaltes af frivillige, og vi ikke kan være alle steder på én gang, kan vi ikke garantere åbningstidernes nøjagtighed på alle tidspunkter. Oplysningerne på skateparks.dk er de oplysninger, vi har kunnet finde. Vi anbefaler altid vores brugere at dobbelt checke oplysningerne på Facebook og hjemmesiden for skateparken, hvis der skulle opstå tvivl.

Kan jeg bruge skateparken til en begivenhed?

Skateparks.dk ejer eller administrerer ingen af de skateparks, der er anført, men er udelukkende skabt med formål om orientering. Skateparks.dk stræber efter at liste skatepark ejerskab, ledelse og deres kontaktoplysninger på den specifikke skatepark, men hvis der ikke er nogen kontaktoplysninger, er vores bedste råd at forsøge at kontakte dem via en af de kontaktpunkter vi har kunnet finde, f.eks. et telefonnummer, en hjemmeside eller en Facebook side af den egentlige ejer af skateparken.

Jeg vil gerne bygge en skatepark. Hvordan kommer jeg i gang?

Skateparks.dk ejer eller administrerer ingen af de skateparks, der er anført, og vi bygger ikke eller giver nye skateparks. Skateparks.dk samarbejder dog med en lang række skatepark arkitekter fra hele verden. Så hvis du ved, at du vil bygge en skatepark, er du velkommen til at skrive os en e-mail med dine tanker til: info@skateparks.dk og vi giver kontakten til dig videre til vores lokale kontakt.