Mikkel Tschentscher

Som selvstændig webudvikler og e-designer arbejder Mikkel Tschentscher til dagligt hos Bigum&Co med at uddanne virksomheder og planlægge digitale strategier for en række virksomheder.

Mikkel står for udviklingen og driften af skateparks.dk der siden efteråret 2013 har været danmarks største oversigt over skateparks.

Connect med Mikkel på Facebook

Jakob Frausing

Jakob Frausing er uddannet civiløkonom og har også studeret innovation og forretningsudvikling på Copenhagen Business School. Han er involveret i en række iværksætter- og konsulentprojekter, herunder skateparks.dk.

Jakob har skatet siden han var helt lille og har altid befundet sig i skatemiljøet. Jakob står for den strategiske udvikling, økonomi og markedsføring af sitet.

Han er sammen med Mikkel Tschentscher medstifter og idémanden bag sitet.

Connect med Jakob på Facebook

Mathias Bondo Kim

Mathias har studeret på Roskilde Universitet med fokus på medier og kommunikation. Mathias har mange projekter i gang, herunder radioproduktion, aspirerende forfatter. Han hjalp i startperioden med skateparks.dk.
Mathias stod bag sitets skrevne indhold og kørte løbende redigering af websitets indhold og generel tekstbaseret indhold på websitet.

Connect med Mathias Bondo Kim


En speciel tak til

At vedligeholde, opbygge og starte skateparks.dk har ikke været foruden hjælp. Vi har været i dialog med en række af de danske initiativtagere, arkitekter, tegnestuer og andre interessenter der alle har bidraget til, at skateparks.dk idag er en realitet.


Kontaktoplysninger

www.skateparks.dk
Tel.: +45 22 51 31 79
Mail.: info@skateparks.dk
Byglandsgade 16,4.th
DK-2300 København S