Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 28. august 2018

Nørrebro Skatepark

Adresse: Farumgade 6, 2200, København N.

4.1 ud af 5 Baseret på 21 anmeldelser

Find vej

Københavns streetpark

Nørrebro Skatepark er uden tvivl en af de mest populære street-parker i København og byder på masser af udfordringer for den street-orienterede skater. Parken er bygget rektangulært og giver enhver skater et naturligt flow rundt i parken med op til flere obstacles undervejs herunder ledges, banks, rails og trapper.

Let for begyndere, teknisk spændende for øvede

Nørrebro Skatepark er en spændende street-park for brugere af alle niveauer. Der er lave ledges og sjove banks for begynderen, men et teknisk slaraffenland for den øvede der kan udnytte parkens fulde potentiale med alt der hører med. Asfalt underlaget kan vise sig for hårdt for nogle brugere, men kan anvendes af skatere på alle niveauer. Parken er et stort velbygget areal med masser af ting som man ikke ser i så mange andre parker. Ydermere tilføjede Københavns Kommune i 2013 en mini-rampe som både nybegyndere kan prøve og hvor øvede kan perfektioner deres tricks på.

Konkurrencer & Events

Nørrebro skatepark huser årligt op til flere konkurrencer herunder Nørrebro Meltdown m. fl.

Parkens historie

Nørrebro Skatepark åbnede dørene i 2007 og er desginet i samarbejde med Teit Andersen der også står bag Gentofte Skatepark. Parken har siden da, oplevet små, men betydelige, forandringer. Her er der tale om en beton-bank i hjørnet af parken og en mini-rampe.

Nørrebro Skatepark Åbningstider:

Dag Åbningstider Tilladte sportsgrene
Mandag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Tirsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Onsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Torsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Fredag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Lørdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Søndag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard

3 anmeldelser af “Nørrebro Skatepark”

  1. Meget street! Fedt hvis man er til så noget, men kræver en del fantasi at finde på nye ting, hvis man skater der for meget.

  2. NBP er verdens bedste skatepark. Den er som en dagligstue om sommeren. Der emmer af en stemning af rå street. Der er ikke noget bullshit. Hvis man falder så slår man sig. Der er ikke nogen glat blød træbelægning eller glat beton. Der er asfalt som i resten af verden. Og venner der spørger om man er O.K. Der er fulderikker og Khat-tyggende Somalier lige om hjørnet. Der er tusindevis af cykelister der drøner forbi. Der fotografer der øver sig og spørger om skud. Der er Jonas kiosken lige om hjørnet. Han sælger billige øl og man kan få på klods hvis det kniber på denne dag i ugen. Klods op af ligger Jonas’ Pizzaria hvor man kan få en anstændig Græsk Bøf pita. Der er Nørrebro parken hvor man kan ligge i solen og snakke og grine. Om vinteren er parken kold. Men, den bliver varmet af alle de mennesker som stadig kommer på en session. De skal bare lige have et grind. Eller sider og roder med noget de gerne lige vil slippe væk fra. Så kan man grinde under halvtaget eller bare snakke. Når man går forbi Nørrebroparken er der altid nogle at hilse på. De få gange der ikke er, er det som at få hjertestop. Man har altid fornemmelsen af at der er gang i noget dernede. At der er nogen der har smerter eller rækker armene op efter et trick – der har ladet vente på sig i alt for mange år. Folk der ikke kender Nørrebroparken siger at den ser beskidt ud. Men, det er vores snavs. Det er vores rod. Vi har selv lavet det. Og vi er stolte af det.

  3. Hold nu kæft en gang gylle, Michael. Det er tydeligt for enhver at du har slået hovedet lidt for mange gange i den hårde beton på Nørrebro. De fulderikker du snakker om er fortabte sjæle der bliver afpresset af de lokale bander. Din Khat-tyggende sorte ven er en pusher der står og venter på den næste kunde med en gøb på maven. Jeg ved ikke hvem denne Jonas er, der både skulle have kiosk og pizzaria der, men det må være noget tid siden du har været der for nu er det Mohammed og Ali der har overtaget biksen. Og når der, som du nævner, ikke er nogen i Nørrebroparken (eller på gaderne generelt) så er det fordi der har været skyderi igen igen og folk gemmer sig under bordene derhjemme i frygt for at det er deres tur til at få vildfarende kugler ind igennem vinduet.
    Godt for dig du er stolt af det beskidte Nørrebro, Michael BuhlSHIT – men måske er det på tide med en hovedrengøring?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Nørrebro Skatepark

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Nørrebro Skatepark

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Nørrebro Skatepark vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Vi har desværre ingen kontaktdetaljer på Nørrebro Skatepark.

Hvis du ligger inde med en detaljer hører vi meget gerne fra dig.