Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 7. december 2017

Hullet

Adresse: Lyngbyvej 97, 2100, København Ø.

4.1 ud af 5 Baseret på 16 anmeldelser

Find vej

Hullet

DIY – Do it yourself. Det er med den mentalitet, at bowlen er blev bygget af frivillige skatere for nogle år tilbage. ‘Hullet’ er placeret imellem grønne træer og buskads på østerbro. Bowlen ligger i gå afstand fra både Ryparken st. samt Fælledparken Skatepark. Bowlen er støbt i beton og er, i forhold til DIY standard, meget professionelt bygget. Den har en pool coping og en death box lavet af øldåser (Tuborg – Six Pack). Bowlens design er en kløverform med to lommer i den lave ende, samt én stor i den dybe ende. Der er tilhørende hængekøje og chillersted når man bevæger sig op af trappen, bowlens “indgang”. Bowlen var i starten af dens opførelse halvhemmelig, men med tiden er den blevet et kendt spot.

Udbygning

Der er blevet udvidet, så bowlen har fået selvskab af et streetareal. Der er nu endnu flere udfoldelsesmuligheder og det gør lokationen mere attraktiv for alle skatere.

Adgang

Det er besluttet af personerne bag som har lavet ‘hullet’, at der ikke må køre løbehjul, BMX, eller rulleskøjter i hullet. Beslutningen er taget for at undgå skader på rampen. Da ‘hullet’ ikke er et kommunalt projekt, er det også personerne bag, som skal til lommerne ved evt. reparationer.

Hullet Åbningstider:

Dag Åbningstider Tilladte sportsgrene
Mandag Døgnåbent Skateboard
Tirsdag Døgnåbent Skateboard
Onsdag Døgnåbent Skateboard
Torsdag Døgnåbent Skateboard
Fredag Døgnåbent Skateboard
Lørdag Døgnåbent Skateboard
Søndag Døgnåbent Skateboard

En anmeldelse af “Hullet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Hullet

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Hullet

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Hullet vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Vi har desværre ingen kontaktdetaljer på Hullet.

Hvis du ligger inde med en detaljer hører vi meget gerne fra dig.