Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 7. december 2017

Kolding Skatepark

Adresse: Klostergade 19, 6000, Kolding.

4.2 ud af 5 Baseret på 36 anmeldelser

Find vej

Om parken

Kolding skatepark er en sjov forening af kommunal byplanlægning og skatetilbud. Parken er opbygget som en slags bowl, der munder ud i et street fokuseret område. Parken er bygget i beton og er derfor i sine materialer sammenlignelig med eksempelvis Fælledparken eller Multiparken Helsingør.
I parken er der sat quarter pipes og banks op i hver deres ende af parken, hvorimellem der er placeret hip corners, grindboxe, flat- og practicerails.
Der er desuden også euro-gaps og ledges. Kolding skatepark er i sin udformning en sjov og opfindsom park. Dette gør helt bestemt parken til en besøgsværdig destination for alle danske skatere.

Kolding Skatepark er designet af Pivotech og bygget af Enr. Pivotechs arbejde taler sit klare sprog, de kan bygge skatepark. Af andre skateparks i Danmark tælles bl.a. udbygningen af Hørsholm Skatepark, MPH og Feldballe Skatepark.
Du kan altid følge Pivotech og deres projekter på Facebook.

Kolding Skatepark Åbningstider:

Dag Åbningstider Tilladte sportsgrene
Mandag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Tirsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Onsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Torsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Fredag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Lørdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Søndag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard

8 anmeldelser af “Kolding Skatepark”

  1. Kolding skatepark er blandt mine ynglingsparker i Danmark. Den forholdsvis nye skatepark har et vidunderligt underlag og er bygget på en god gammel amerikansk måde, langs vejen. Selvom skateparken ikke er særlig stor, er den stadig noget særligt, hvis du er vild med ledges, quarterpipes og parks med godt flow. Flowet er det helt specielle ved denne park. Den lange og smalle park byder på enormt mange muligheder for lines og er derfor et fantastisk sted at filme. Beliggenheden er også ekstremt god, da den er tæt på gågaden og stationen, hvilket giver gode muligheder for at få noget at spise. Jeg ville helt klart anbefale folk at besøge parken. Her er en video med nogle klips fra parken, som mine venner og jeg lavede på en tur rundt i landet. https://www.youtube.com/watch?v=zFgQp7qIWQU

  2. Fed skaterpark, også når man har trick løbehjul. kan lave mange sjove ting på banen.

  3. Fed fed park!Det er bare ærgeligt, at de lokale skatere åbenbart ikke mener, at have plads til BMX cykler i parken, selvom der står at den er tilgængelig for alle. Har været der 1 gang med nogle BMX riders fra Vejle. Og det er ikke et sted vi gider igen på baggrund af at man bliver råbt ad og generelt provokeret af de lokale, når man kører på banen.

    Super dårlig stil Kolding, men fed park.

  4. kan det virkelig passe at skaterbanen kun er beregnet til voksne og børn ikke må forfindes der ???vi var der dag med børn på 5-6 år og børne nåede kun få udstyr på og være igang ca 45 sek før en voksen man sidst i 30erne starten af 40erne går hen til os (voksne) om vi ik snart skal til af sted for de kan ik rulle når der er børn der spurte så hvor dælen han ville have de sku være(lære) de skal jo starte et sted svaret var blor jah hvad med fortovet i byen helt ærligt kan det virkelig passe vi der har børn ik må benytte denne mulighed det 1 gang vi er der vores børn var forsigtige og tog hensyn ret meget i forhold til deres alder.. troede den var til offenligt benyttelse eller mig der tager fejl.. skal det være sådan at børn ik kan få lov til prøve noget de kan lide og udvikle sig hvem ved evt de bedre end dem der væltede rundt og faldt(voksne) jeg er dybt rystet og børne blev kede af det da de udmærke kunne forstå de faktisk i den grad var uønsket der…

  5. har været der et par gange lad vær med at komme når det er vådt.ps ikke sår stor

  6. Det en fucking lorte park jeg var der idag med mine venner på trick løbehjul også kom der nogen lorte skater og sagde det kun var for skater så vi skulle skride kan ik anbefale

  7. Første gang jeg var der blev jeg tilbudt stoffer og jeg blev skudt af en fucking koldinggenser fede perkersvin. folk mobbede mig på grund af jeg kom på mit barbie løbehjul og jeg blev faktisk meget ked af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Kolding Skatepark

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Kolding Skatepark

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Kolding Skatepark vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Kontakt Kolding Skatepark

Vi har følgende kontaktoplysninger for Kolding Skatepark