Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 8. december 2017

Helsingør Skatepark

Adresse: Borgmester P. Christensensvej 12, 3000, Helsingør.

4.5 ud af 5 Baseret på 71 anmeldelser

Find vej

Danmarks største skatepark

Multiparken Helsingør (MPH) er med sit skateareal Danmarks største skatepark. Parken har alt fra bowls til ledges og er inddelt i forskellige niveauer som fremskynder vækst og udfordring for den enkelte skater. Parken er bygget af både beton og stål for at sikrer parkens levedygtighed. Parken har desuden et kontor hvor de frivillige driver parken og en cafe tilknyttet som sælger både mad og drikke. Parken har desuden et udendørs musikanlæg til at sætte stemningen for en session og rigtig god belysning i aftentimerne.

Streetarealet

Streetarealet i Multiparken kan være en blandet fornøjelse. Selvom det er uden tvivl er et af de bedste bud på hvordan en skatepark kan kombinerer arkitektur og skate obstacles. Parken lider under utrolig mange trapper og usikkert underlag. Trapperne kan for en skater være et helvede og for den anden, heaven. Streetarealet i Helsingør Multipark er for gennemsnittet en tillært glæde og kan udfordrer selv den mest øvede skater, hvis han vil udnytte det fuldt ud.
Streetarealet har dog én fatal fejl, og det er underlaget. Underlaget i parken, bortset fra trapperne, er lagt med store betonfliser, hvilket til tider kan gøre underlaget ujævnt og knap så sjovt at køre på. Stenene kan i nogle tilfælde vippe og være direkte knækkede. Overordnet set er det dog en mindre påklagelighed set i det store billede.

Parken byder nemlig på massere af ledges, rails og banks. Kun kreativiteten sætter grænser i denne park og pga. parkens store areal er der stor mulighed for at finde lines eller et specifikt spot hvis man gerne vil have en ‘privat’ session. Desuden kan Streetarealet udfordrer den teknisk dygtige skater med alle sine skæve vinkler, ledges og til tider aparte byggestil.

Bowlen

Helsingør Multiparks betonbowl er klart parkens største tiltrækningskraft. Parken er bygget efter cirkulært mønster og byder på udfordringer for alle niveauer. Bowlen har både et skatepit, en oververt og et dropin. Desuden er bowlen bygget på en smart måde der gør den kan inddeles i tre forskellige niveauer, der kan skates uafhængigt af hinanden så alle skatere får størst muligt udbytte af parken.
Første del af begynder niveauet der har en højde på omkring 1,5 m som ender i et skatepit der gør et let for skatere at holde sig i den ene ende af bowlen, hvis det er ønsket.

Anden del er lidt dybere på omkring 2,5 m hvor også oververten er placeret. Det er her muligt at lave større airs, højere grind og samle mere fart.
Tredje og sidste del af bowlen er en dyb, dyb, næsten segregeret bowl på op til 4 m højde. Dette er for den absolut øvede skater, hvis man skal få det optimale ud af dette område i bowlen.

Generelt er Helsingør Multiparks betonbowl en tur til Helsingør værd, selv hvis man kommer langvejsfra.

Konkurrencer & Events

Der er masser af events forbundet med Multiparken. I sommeren 2013 blev der i Helsingør afholdt DM i Løbehjul. Desuden er det hjemstedet for utallige gratiskoncerter sommeren over.

Historien bag Multiparken skatepark

Helsingør Multipark blev bygget som et led i en intergrationsdebat i lokalområdet. Netop Helsingør er kendt for sin mangfoldighed og Multiparken er et forsøg på at skabe bro mellem etniske grupper, og endvidere reducerer lokal kriminalitet ved interesseopbygning omkring ekstremsportsgrene. Parken er ikke kun et initiativ for at bygge bro mellem sportsgrene, men er mere overordnet rettet mod tolerance og forståelse af andre kulturer i lokalmiljøet. Det skulle være Glifberg+Lykke på opgaven, da deres spidskompetence ligger indenfor dette felt. Her ses flere skateparks og skatebaner fra dem.

I og med at gadekultur som bl.a. skating hører ind under, vinder indpas i generel dansk kultur og ikke desto mindre i ungdomskultur, fandt Helsingør det vigtigt at støtte de unge i de aktiviteter interesserne medfører. Dette er bl.a. et tiltag som ses i lyset af den kropslige udfoldelse skating medfører, kreative tankegange omkring ens omgivelser og rummeligheden der kendetegner ekstremsport.

Parken har til formål af omfavne alle aspekter af gadekultur, herunder skating, parkour, graffiti og musik. Det må man sige at Glifberg+Lykke har formået at gøre med deres velbyggede skaterramper.

Du kan finde mere information om tiltaget, støtteorganisationer og samarbejdspartnere kan findes på deres hjemmesiden: http://www.mp-h.dk/

Helsingør Skatepark Åbningstider:

Dag Åbningstider Tilladte sportsgrene
Mandag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Tirsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Onsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Torsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Fredag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Lørdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Søndag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard

16 anmeldelser af “Helsingør Skatepark”

 1. fed park med massere af forskellige ting, du kan køre både street og bowl 🙂

 2. Rigtig godt park, og det bedste er at den tørrer vildt hurtigt når det har regnet så vejret ikke påvirker det så meget

 3. PT DK fedeste Bowl park der er ikke noget vildere sted i danmark skal prøves!!!! Love that place!

 4. Yep! Her er den!
  Uden tvivl den bedste skatepark jeg har været i til dato inden for landets grænser. Den har meget af det, hjertet begære. Der er mad, musik, parkour område, basket, fodbold og mest af alt en fed beton-skatepark.

 5. En super fed skateboard park med seje frivillige og muligheder for seriøs pool og bowl skating, suplimt bygget og godt udtænkt. Desværre er parken fyldt til randen med små børn og sågar vildfarne voksne på løbehjul, så det er stort set umuligt på en weekend at skate der uden at ende i sammenstød med først små børn på løbehjul og derefter deres kaffedrikkende forældre. Da en gruppe scooterkids begyndte at smide slik og sten efter min søn mens han kørte i poolen, besluttede vi at droppe parken og skatesessionen. En super fed skatepark men vil anbefale at skate den i hverdage og uden for skoleferier:)

 6. Super fed skatepark bowlen er fed og godt lavet der er både mulighed for at køre floyout ,minirampe og bowl i bowlen. streeten er også fed men det er nederen at de har lagt fliser og ikke beton eller asfalt. Men en fed park

 7. Hey Kaelin, This is your Favorite new aunt, Anna. I wanted to send you a liltte note and tell you that i heard Justin beiber and his girlfriend Selena Gomez broke up. That means she’s available for you dude!!!!!Seriously tho, i cant wait for you to get home, i want to challenge you in a soccer match- i’ve been practicing and i can juggle the ball for 5 seconds without it hitting the ground. I’d like to see you try and top that. I love you kid and know your in great hands. Keep Hangin tough. Im always thinking of you

 8. Hey Anna, im always thinking about you2. I love u stay calm i will be home from Helsingør verrry verry son. Ich liebe dich, and chao mamasitta. uno zwei drez vier, godbye (godbye, godbye) we said helo a milion times, that easiest thing too do is sai godbye

 9. Mega mega lækker park. Har to drenge på 4 og 6 år der er fuldstændig bidt af løbehjul efter de har været her. Der er plads til alle former for hjul og børn som voksne i alle aldre. Og alle er gode til at passe på hinanden også hvis de falder og slår sig

 10. Absolut en session værd hvis du er i nærheden. Linjerne i bowlen er noget af det bedste du finder i Danmark.

 11. det er en super god park med masser af muligheder det eneste problem er det vrimler med mennesker men ellers er der mega fed stemning derinde folk hjælper hvis man falder og der er musik fra højtalere det fedeste er nok at der foregår nogle fede events

 12. Jeg er selv fra Helsingør, og har været i Multiparken en del år efterhånden, men der er kommet et nyt areal siden denne side blev lavet 🙂

 13. Danmarks bedste skatepark. Der er helt vildt meget plads, godt til både flatground, street og transition.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Helsingør Skatepark

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Helsingør Skatepark

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Helsingør Skatepark vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

 • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Kontakt Helsingør Skatepark

Vi har følgende kontaktoplysninger for Helsingør Skatepark