Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 10. april 2018

Skate6000

Adresse: Dalbyvej 86, 6000, Kolding.

2.1 ud af 5 Baseret på 12 anmeldelser

Find vej

Skate6000

Skate6000 inderholder en stor bank, en funbox/pyramide (med tilhørende handrail) og en quarterpipe, så er du rustet til de første basic tricks. For at det ikke skal være nok er der et væld af banks og quarterpipes i enderne, så du aldrig løber tør for fart og kan skabe dig et godt flow. Der er flyouts/kickers du kan rykke rundt efter behov. Der er manualpads som også kan fungere som ledges og ovre i det ene hjørne er desuden en minivert.
Hallen er indrettet så den kan rumme både nybegynder og den øvede skater. Her kan du altid lære eller forbedre dine skills! Ligger du vejen forbi Kolding er Skate6000 klart et besøg værd.

Medlemsskab og undervisning

Skate6000 er en frivillig forening. dem, som har nøgler til hallen, er frivillige, som bruger deres fritid på at åbne. De officielle åbningstider kan ikke altid overholdes, men vi forsøger så vidt det er muligt at kunne åbne på følgende måder:

Åbningstider:

lørdag & søndag 12-18:00

tirsdag & torsdag 18-21:00

Man kan IKKE forvente at hallen er åben og det er derfor en rigtig god ide at ringe til en nøglebærer mindst en time før man gerne vil ind, for at høre om der kan blive åbnet.

Nøglebærere låser altid hallen, og det kan derfor hænde, at hallen bliver lukket før den officielle åbningstid.

Indbrud i hallen bliver meldt til politiet.

*Der bliver som udgangspunkt KUN åbnet for betalende medlemmer.

Gæster kan dog lave aftaler om at komme ind og prøve hallen. Det koster 20 kr pr person pr. gang og pengene betales kontant til den nøglebærer som åbner hallen. Spørg evt. nøglebæreren om der er mulighed for mobile pay.

Medlemsskab for et år koster kr. 100,- som overføres direkte til vores konto i Spar Nord: regnr. 9277 kontonr. 4573532355 – husk at påføre dit navn. Du betaler for et år som starter fra den 1. i førstkommende måned efter betalingen. Hvis du ikke har mulighed for netbankoverførsel har du mulighed for at lave en aftale om kontant betaling men KUN til Morten Leerskov. (Mobil: 26291988)

Betalende medlemmer får et medlemskort som skal kunne forevises i hallen ved forespørgsel.

Ved indmeldelse bedes du kontakte Morten Leerskov for yderligere medlemsoplysninger som navn, adresse, tlf, mail og fødselsdato.

Har du – hvis du er over 18 år – eller dine forældre lyst og tid til at være en del af vores åbne/lukkeordning kan Morten kontaktes.

Løbehjul er ikke tilladt i hallen. BMX er tilladt men pegs skal afmonteres. Dette er besluttet på generalforsamling for at ramperne ikke bliver ødelagt

Særlig adgang for BMX

BMX er kun tilladt ved at afmontere pegs eller ved at cyklen er uden. Beslutningen om dette er truffet på en generalforsamling, for at ramperne ikke bliver ødelagt/beskadiget.

Skate6000 Åbningstider:

Tjek deres facebook-side eller hjemmeside før dit besøg

Åbningstider Tilladte sportsgrene
Monday Closed -
Tuesday kl. 18:00 - 21:00 Alle sportsgrene tilladt
Wednesday Closed -
Thursday kl. 18:00 - 21:00 Alle sportsgrene tilladt
Friday Closed -
Saturday kl. 12:00 - 18:00 Alle sportsgrene tilladt
Sunday kl. 12:00 - 18:00 Alle sportsgrene tilladt

5 anmeldelser af “Skate6000”

 1. Rigtig fin indendørs hal, bliver udnyttet af alle de lokale i Kolding og alle er super taknemmelige for den. Super gode muligheder for forbedring og øvelse, men beliggenheden er noget cr*p

 2. OPLYSNINGERNE HER PÅ HJEMMESIDEN VEDR. SKATEBOARDHALLEN I DALBY, KOLDING ER FORKERTE!!!
  Telefonnummer til kontaktperson, åbningstider, pris, format for åbning-og luk, hvilke brugergrupper der har adgang til hallen samt hallens indretning er alt sammen forældet.

  For aktuel information rettes opmærksomheden mod https://www.facebook.com/Skate6000
  Facebooksiden driftes af Skate6000’s aktuelle bestyrelse ano November 2021.

  Mvh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Skate6000

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Skate6000

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Skate6000 vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

 • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Kontakt Skate6000

Vi har følgende kontaktoplysninger for Skate6000