Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 29. maj 2019

Gule Hal

Adresse: Strandpromenaden 1, 4600, Køge.

4.1 ud af 5 Baseret på 20 anmeldelser

Find vej

Om parken

Skateparken i Gule Hal er ungdomskulturhuset Tapperiet i Køges indendørs skatepark. Den består af alle obstacles man kunne ønske sig. Hallen er indrettet og designet med et godt flow i tankerne. Det centrale element i parkens street-areal er et podie bestående af:

Quarterpipe-wallrides, pyramide-hip, bank-to-ledges i to højde, 5-trins trappe og en hubba-ledge af granit. Herudover er der banks, quarterpipes, bank-to-wall, samt flatcurbs og rails på street-arealet. Udover streetarealet har skateparken i Gule Hal også en minirampe i hallen på 1 meters højde og med en blød transition. Minirampen kan anvendes af både begyndere og øvede til at lære nye tricks.

Hallen har desuden et opholdsrum med sofaer, samt køkken og toilet til rådighed.

Pris

Det er gratis at skate i hallen!

Åbningstider

Hallens åbningstider varierer og du kan se dem forud for hver måned på hallens facebookside: https://www.facebook.com/skategulehalkoege

Gule Hal er etableret af:

Gule Hal Åbningstider:

Tjek deres facebook-side eller hjemmeside før dit besøg

2 anmeldelser af “Gule Hal”

  1. Hej Anne, super fed blog! elsker vekrilig at le6se den.Ville lige spf8rge dig om du kan se resultater efter du har brugt de der stripes?:) fordi overvejer selv at kf8be det, og ville ikke kf8be det, hvis det slet ikke virker.Knus Martine.

  2. nogen der ved hvornår skateparken har åbent eller er det bare når folk kommer? jeg spørger da jeg godt kunne tænke mig at skate der…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Gule Hal

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Gule Hal

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Gule Hal vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Kontakt Gule Hal

Vi har følgende kontaktoplysninger for Gule Hal