Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 8. december 2017

Rabalder Parken

Adresse: Rabalderstræde 30, 4000, Roskilde.

4.4 ud af 5 Baseret på 30 anmeldelser

Find vej

Om parken

Rabalderparken ligger blot 100 meter fra Hal12 og er en slopestyle fokuseret skatepark med tilhørende bowl. Alt er bygget i beton og stål. Rabalderparkens opbygning er i høj grad præget af, at man i første omgang havde tænkt byggeriet, som en måde hvorpå man kunne lede regnvand væk fra boligområder. Derfor er Rabalderparken opbygget omkring et slopestyle-princip som betyder, at parken snor sig igennem landskabet. Dette giver skatere en unik følelse af kontinuitet og flow. Ned langs parken er der både quarter-pipes, ledges og rails. Dette munder ud i en nedkørsel til Rabalderparkens bowl. Bowlen byder på masser af udfordringer med hips, drop-ins og over-verts.

Miljø og funktionalitet kombineret

I 2012 udformedes der en plan som skulle lede overskydende vand væk fra nærliggende boligområder og videre til et vandreservoir bag ved Hal12. Det blev (heldigvis) foreslået at bygge vandkanalerne, så Roskildes skatere kunne nyde godt af byggeriet. Ved at kombinere rekreative aktivitetsområder med vandkanaler er Rabalderparken nu en prisbelønnet park. Rabalderparken har vundet tre priser: Byplansprisen, Bæredygtig Beton Prisen og Børnenes Rekordbogs Pris. Desuden var parken udvalgt som finalist i Index Award, som er verdens største og mest anerkendte designpris.

For hele familien

Rabalderparken er ikke kun for skatere. Ganske vist er det et skateareal, men i parken er der bl.a. en forhindringsbane, mini-trampoliner og hængekøjer. Desuden er der flere grillsteder sat op rundt omkring i parken med borde og bænke.

Konkurrencer & Events

Der er i øjeblikket ikke nogen faste konkurrencer tilknyttet Rabalderparken. Den har dog været med i flere konkurrencer og events under Roskilde Festivalen.

Rabalder Parken Åbningstider:

Dag Åbningstider Tilladte sportsgrene
Mandag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Tirsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Onsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Torsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Fredag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Lørdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Søndag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard

6 anmeldelser af “Rabalder Parken”

  1. Den e virkelig sjov og udfordrende. Både hvis man godt kan lide at køre street eller park. Det er også et fedt område udenfor parken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Rabalder Parken

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Rabalder Parken

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Rabalder Parken vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Vi har desværre ingen kontaktdetaljer på Rabalder Parken.

Hvis du ligger inde med en detaljer hører vi meget gerne fra dig.