Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 8. december 2017

Hal12

Adresse: Rabalderstræde 30, 4000, Roskilde, Danmark.

4.3 ud af 5 Baseret på 41 anmeldelser

Find vej

1400 m2 legeplads

Hal 12 er Roskildes Event- og skatepark der ligger i en gammel fabrikshal i syd-delen af Roskilde. Hal12 er samlingsstedet for mange af byens unge og er en professionelt bygget hal som er designet og bygget af Ramp-Riders. Hallen har tilhørende Cafe og event rum.

Parken er inddelt i tre arealer, streetarealet som byder på alt hvad hjertet kunne begære for en skater. Banks, quarters, rails, trapper, kickers og ledges, derefter følger en mini-vert der kan anvendes af alle niveauer og til sidst den nybyggede bowl.

Nybygget bowl 2013

Hal12’s nybyggede bowl blev tilføjet til hallen i 2013 og er bygget af Ramp-Riders. Den er professionelt bygget, og udført i træ og stål. Bowlen er både for den øvede og professionelle skater som ønsker lidt udfordring. Bowlen er formet i en L-form og sikrer skateren i bowlen et godt flow i hele bowlen.

Hvis ikke du har besøgt Hal12 siden de har tilføjet den nye bowl er hallen bestemt et besøg værd.

Prøv grænser af

I Hal12 er der en god harmoni imellem niveauerne på tværs af parken. Der er mulighed for at prøve grænser af med skateparkens mere krævende områder hvis man føler for det. Selvom nogle af parkens elementer kan være skræmmende er der mindre udgaver af parkens områder som man kan øve sig på og derefter avancerer.

Atmosfæren er fantastisk

Hal12 har formået at skabe en dejlig atmosfære i den gamle fabrikshal. Dette kan man mærke bl.a. ved at have et sofaareal til de besøgende, frivillige medarbejdere som er dedikeret og går 100 {58cf428cbc67a9b39c1f5912d809f315ca3b98fac8d27c0ae4c19e44ca1e92a4} op i skate og ved at holde miljøet rustikt. Desuden er skatere på tværs af sportsgrene i kontakt med hinanden og kommer godt ud af det med hinanden.

Konkurrencer & Events

Hal12 er hjemstedet for flere konkurrencer og events årligt. Ved indvielsen af den nye bowl var der bl.a. konkurrencer i både skateboard, rulleskøjter, løbehjul og BMX i bowlen. Ydermere er der ofte koncerter og fredagscafeer med temaer. Mere information kan findes på deres hjemmeside eller facebook side.

Priser

Entré skatemedlem: 30 kr.
Entré ikke medlem: 50 kr.
Årligt skatemedlemskab: 100 kr.
Medlemskab: 25 kr.
(medlemsskab gælder fra januar til januar)

Åbningstider

Følg med i Hal12’s åbningstider i deres kalender på deres hjemmeside.

Hal12 Åbningstider:

Tjek deres facebook-side eller hjemmeside før dit besøg

6 anmeldelser af “Hal12”

  1. Hal 12 er bare den bedste. Den er både hyggelig også er der også ramper og rails. For enhver smag

  2. Hal 12 er bedst fordi at de har noget for enhver smag. Plus at den er hyggelig ag være i

  3. Virkelig skod. Der er fyldt med scooters over det hele, og de giver ingen plads til andre. 50kr spildt

  4. Det er en fin skateboard. Men deres åbningstider bare ikke. Jeg kom kl 12 hvor de åbnede de åbnede 4 timer efter! Det er for dårligt.

  5. Savner den gamle hal 12 hvor der var massere af skatere, nu er det blevet til et scooter helvede, hvor de bare ka smide deres løbehjul ned i copingen eller ramperne. Den værste park i verden, ville hellere ballsack et rail 10 gange, end at sætte min fod ind i den hal engang til, også ovenikøbet betale 50 kroner for et omgang toxic scooter helvede hvor man skal høre på orale musik, og alle de små børn der snaker og bare generelt er de klassiske irriterende små børn med deres forældre. Værsgo hvis du vil betale 50 kr for at skate der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Hal12

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Hal12

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Hal12 vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer 50
  • Medlemskab kan tilkøbes 30

Har du spørgsmål?

Kontakt Hal12

Vi har følgende kontaktoplysninger for Hal12