Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 8. december 2017

Roskilde Skatepark

Adresse: Darupvej 48, 4000, Roskilde.

4.1 ud af 5 Baseret på 37 anmeldelser

Find vej

Paradis på heden

Darup Skatepark ligger midt på Roskilde hede og er et paradis for enhver skater. Parken har et stort og tilfredsstillende streetareal der kombinerer spines, manual-pads, ledges og rails på en unik måde. Derudover blev der i 2012 bygget en helt ny bowl som erstatning for den tidligere mini-vert, som kan anvendes af øvede og opefter.

Bowlen er designet af Glifberg+Lykke og er bygget i træ og stål. Darup skatepark har også en vert af den store slags, så man kunne ledes til at tro at Rune Glifberg havde været inde over projektet. Se eksempler på andre skateparker, skateramper og skatebaner. Verten er af den størrelse der anvendes af professionelle skatere i konkurrencer osv. Så hvad enten du er street-, vert- eller bowlskater, så er der plads til dig i Darup.

Roskilde Festivals legeplads/Konkurrencer & Events

Roskilde Festivalens opvarmningsdage bliver i de fleste skateres tilfælde omkring eller i Darup Skatepark. Der er et utal af events hvad enten du er skateboarder, rollerblader eller BMX’er. Desuden er der som regel en bred skare af professionelle skatere fra hele verden og alle sportsgrene afholder opvisninger i denne park under Roskilde Festivalen, som man som skater ikke skal gå glip af.

Roskilde Skatepark Åbningstider:

Dag Åbningstider Tilladte sportsgrene
Mandag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Tirsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Onsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Torsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Fredag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Lørdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Søndag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard

4 anmeldelser af “Roskilde Skatepark”

 1. Fed skatepark, køre dog bmx der og det er vildt fedt, ikke så mange mennesker og dejlig god plads, jeg har været der 3 gange og kun en af dem er der kommet nogle. Hvis nogle har løst kommer jeg derhen 28 dec 2015, så join mig hvis i køre bmx.

 2. Virkelig fed park, ligger 10 minutter fra Hal 12 og Rabalder Parken, hvilket gør Roskilde til en must-visit skaterby. Dog er verten der ikke længere, så Skateparks.dk skal lige opdatere siden en gang 😀

 3. Mine 2 sønner, deres 2 venner hver især og jeg, landede i dag 17/11-2022, sidst på eftermiddagen og forsøgte, at tænde lyset på banen via sms, som det fremgår af skiltene, at man kan. Både sønnerne og jeg forsøgte med alle 3 mobiler, hver især.
  Vi blev besvaret med en sms: “OK>> TAEND”. -men der kom aldrig lys.
  Piv ærgerligt, at et genialt koncept ikke virker, når børn/unge (og deres udfordrede far😅) trodser 5˚ i novembervind med stød af 17 m/s (føles som 0˚)
  Jeg har -som opfordret på skiltet- skrevet til “veje@roskilde.dk” og for-/afventer en forklaring.
  Vh. Far til Fire.

 4. Mine 2 sønner, deres 2 venner hver især og jeg, landede i dag 17/11-2022, sidst på eftermiddagen og forsøgte, at tænde lyset på banen via sms, som det fremgår af skiltene, at man kan. Både sønnerne og jeg forsøgte med alle 3 mobiler, hver især.
  Vi blev besvaret med en sms: “OK>> TAEND”. -men der kom aldrig lys.
  Piv ærgerligt, at et genialt koncept ikke virker, når børn/unge (og deres udfordrede far😅) trodser 5˚ i novembervind med stød af 17 m/s (føles som 0˚)
  Jeg har -som opfordret på skiltet- skrevet til “veje@roskilde.dk” og for-/afventer en forklaring.
  Vh. Far til Fire.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Roskilde Skatepark

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Roskilde Skatepark

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Roskilde Skatepark vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

 • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Vi har desværre ingen kontaktdetaljer på Roskilde Skatepark.

Hvis du ligger inde med en detaljer hører vi meget gerne fra dig.