Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 20. oktober 2018

X-Hall København

Adresse: Borups Allé 160, 2000, Frederiksberg.

4.5 ud af 5 Baseret på 2 anmeldelser

Find vej

Åbningen af X-Hall er forsinket.

Taget er utæt og der derfor drypper tjære(fra skinnerne ovenfor) og vand ind i bowlen. TMF (Teknik og Miljøforvaltningen) arbejder på problemet imens det nye X-Hall er udskudt på ubestemt tid.
Vi opdaterer denne side når vi ved mere.

X-hall er en indendørs skatehal

Inlinerulleskøjter, skateboard, løbehjul & BMX-cykler kan boltre sig i X-halls store pool og vertområder. X-hall er et oplagt sted for fædre der har lyst til at få en oplevelse med fart på sammen med deres børn. Kæmpe vert ramper med transfers og extensions, fungerer som bowl. Trækvalitet i høj kvalitet og designere som bare ved hvordan man den bowl skal skrues sammen.

Arkitektmøder

I sommeren 2016 afholdte Copenhagen Skatepark, som driver og administrerer X-Hall, møder med Glifberg-Lykke omkring design. I efteråret 2016 var der fuld gang i projektet og der skulle efter planen afholdes workshop i marts. Det har været meget renoveringsarbejde med tunnelrøret, og de yderligere forsinkelser har skabt problemer. Her ses et udkast til hvad der forventes at skatehallen kan blive til. Der arbejdes dog stadig på justeringer.

X-Hall København Åbningstider:

Tjek deres hjemmeside før dit besøg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i X-Hall København

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i X-Hall København

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for X-Hall København vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Kontakt X-Hall København

Vi har følgende kontaktoplysninger for X-Hall København