Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 8. december 2017

Jägers Skatepark

Adresse: Ved Stadion, 2820, Gentofte.

3.9 ud af 5 Baseret på 28 anmeldelser

Find vej

Jägers Skatepark og skatehal

Jägers Skatepark består af et udendørs og et indendørs areal. Hallen er åben alle dage kl. 9-22 (også helligdage – undtagen 24/12 og 31/12 hvor der er lukket). Skateparken ligger  tæt på Jægersborg station og ikke langt fra Lyngby hovedgade.

Skaterparken er etableret som ’Streetskatepark’; et parkområde med ’gader’, der kan skates på, og grønne arealer til ophold.
Der er plads til alle niveauer – både eliten og begyndere. På gode dage kan der sagtens være 100 brugere af anlægget. Det er primært skoler og institutioner der benytter Skateparken i dagtimerne på hverdage.

Jägers Skatepark er blevet moderniseret og udvidet og der er opført en hal. Området er bygget op af 6.000 jetbrændt granit-fliser.

Skaterparken er formet som et 8-tal, så man ikke behøver krydse hinanden og derfor minimerer sammenstød. Inde i 8-tallerne er der borde og bænke der opfordrer til socialt samvær. Banerne har et godt flow og der er tilføjet mange nye ramper.

Udendørsområdet er primært til Street skating, tricks og løbehjul, med både ramper, “møbler”/forhindringer, trapper og niveauforskelle.

Der er toiletter i hallen.

Skaterhallen

Der er niveaufri adgang til hallen og udendørs belægning fortsætter ind i hallen. Hallen er på 1.000 kvm, indeholder pt. indbygget niveauforskelle og en stor skatemini-rampe 12×5 renoveret og med hjul på, som kan flyttes ud af hallen, når den skal bruges til andre aktiviteter.

Booking

Da stedet er et offentligt sted, kan man ikke umiddelbart booke Jägers, medmindre det er efter aftale med Gentofte kommune.
Gentofte Sportspark står kun for at holde stedet pænt, åbne og lukke, kontakt Teit Andersen eller Mia Schlichtkrull de Richelieu i Gentofte Kommune Kultur, Unge og Fritidsafdelingen (mail mlcs@gentofte.dk) angående alt vedrørende skate arrangementer og lign..

 

Jägers Skatepark Åbningstider:

Dag Åbningstider Tilladte sportsgrene
Mandag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Tirsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Onsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Torsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Fredag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Lørdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Søndag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard

2 anmeldelser af “Jägers Skatepark”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Jägers Skatepark

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Jägers Skatepark

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Jägers Skatepark vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Vi har desværre ingen kontaktdetaljer på Jägers Skatepark.

Hvis du ligger inde med en detaljer hører vi meget gerne fra dig.