Gå til indholdet

X-Hall er udsat på ubestemt tid

X-Hall

På den modsatte side af Bispebuen finder du X-Hall. Det sidste vi har hørt er at taget er utæt, og der derfor drypper tjære (fra skinnerne ovenfor) og vand ind i bowlen. TMF (Teknik og Miljøforvaltningen) arbejder på problemet imens det nye X-Hall er udskudt på ubestemt tid.

Hvornår åbner X-Halls? Det er ikke lykkedes at sætte en konkret dato på afslutningen af projektet, så det er ikke til at sige endnu. Vi opdaterer løbende når vi ved mere.

Et glædeligt gensyn med hvordan x-hall en gang så ud.

Arkitektmøder

I sommeren 2016 afholdte Copenhagen Skatepark, som driver og administrerer X-Hall, møder med Glifberg-Lykke omkring design. I efteråret 2016 var der fuld gang i projektet og der skulle efter planen afholdes workshop i marts. Det har været meget renoveringsarbejde med tunnelrøret, og de yderligere forsinkelser har skabt problemer. Her ses et udkast til hvad der forventes at skatehallen kan blive til. Der arbejdes dog stadig på justeringer.

Her er en video fra 2010 af de sidste dage i x hall:

Sneak-peak i den nye X Hall

Her kan du se det sidste billede vi har set af x-halls og (måske) hvad du kan forvente og glæde dig til. En dejlig stor vert bowl med lækre copings. Der kommer helt sikkert også transfers og extensions i lange baner.

Vi følger udviklingen på tæt hold og vi opdaterer løbende når vi ved mere.