Gå til indholdet

Skateparks.dk websitet launcher og er din nye guide til alle Danmarks skateparks.

Skateparks.dk launcher og åbner websitet op for trafik 1. januar 2014. Skateparks.dk er den største oversigt over skateparks i Danmark.

Skateparks.dk er en hjemmeside udviklet af Mikkel Tschentscher, Jakob Frausing og Mathias Bondo Kim, som forsøger at samle alle Danmarks skateparker med beskrivelser, åbningstider, billeder, rejsevejledning, nyheder om skateparker og meget mere.

Hvis du nogensinde har haft problemer med at finde skateparker i dit lokalområde, eller er i tvivl om, om der overhovedet er nogle, så er Skateparks.dk løsningen til dine problemer.
Måske søger du svar på åbningstider for skatehallerne eller vil vide hvordan du kommer i kontakt med dem. Skateparks.dk har svaret på dine spørgsmål. Skateparks.dk udspringer nemlig af et ønske om at øge kendskabet til lokale og nationale skateparker.

Dette kommer som en følge af, at vi der står bag Skateparks.dk har erfaret, at der kan være problemer med at søge informationer omkring Danmarks skateparker. Det har vi valgt at gøre noget ved.

Vi er derfor glade for, at kunne byde dig velkommen til Beta-udgaven af Skateparks.dk. Vi lover, at vi løbende vil forbedre, optimere og redigere hjemmesiden, så det bliver nemmest for dig som bruger, at anvende hjemmesiden.

Vi ved, at der rundt omkring på siden, kan optræde stavefejl og lignende, men vi fralægger os ansvaret indtil videre fordi vi er i beta ;-).

Skateparks.dk ligger stor vægt på at du skaber indholdet med os, da det er dig som skater, der bruger sitet. Ligger du inde med billeder af parks, vil skrive en beskrivelse eller anmeldelse, så tøv ikke!

Hvis du har nogle spørgsmål omkring hjemmesiden, idéer, respons eller lignende, er du velkommen til at kontakte os via ’Kontakt’ fanen øverst til højre.

Når det så er sagt, så vil vi gerne byde dig til velkommen til skateparks.dk