Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 6. december 2017

Thisted Skatehal

Adresse: Lerpyttervej 50, 7700, Thisted.

4.3 ud af 5 Baseret på 36 anmeldelser

Find vej

Thisted Skatehal

Thisted Skatehal er primært egnet til skaterboardere, rollerbladers og scooters, men bmx må også være der, hvis man er fra det lokale område og man køre pænt. En rigtig fed hal, som er opvarmet. Det er virkelig kvalitetsramper, og folkene bag har virkelig tænkt sig om, da de byggede dem.
Hallen består af en 2 quarters og en speedwall i den ene ende, så er der en høj og lang funbox med ledge i midten. Ved siden af den er der en lav pyramide med ledge og rail der kan afmonteres. For enden er der et roll-in og en quarter. Lidt gemt væk inde til siden finder du noget nær danmarks mindste minivert! Den er ca. 80 cm høj. Der er mulighed for, at man kan stille ledges eller rails op. I den anden ende er der en bank med en quarter i midten. Der er også et udendørsareal, som er frit for alle. den består af 2 flade quarters i hver ende, en ekstrem lille og stejl spine rampe og nogle ledges i træ og beton. Udendørsarealet er ikke anbefalelsesværdigt, men hallen er helt bestemt et besøg værd.

Åbningstider

Vær opmærksom på ændrede åbningstider i skoleferierne. Bemærk: se fastgjorte opslag på deres facebook eller hjemmeside for opdateret info.

Værd at vide

Thisted skatehal fungerer som klub under Thisteds kommunale ungdomsskole og der er varme og alt hvad man umiddelbart behøver. Om mandagen er der kun adgang for løbehjul og om torsdagen er der kun adgang for skateboards.

Medlemskab

Der skal betales et kontingent på 300 kr,- for at komme i Skate klubben og blive medlem. Medlemsskabet varer i 6 måneder.
Gæsteskatere kan også komme ind, men det koster 20 kr,-.

Thisted Skatehal Åbningstider:

Tjek deres facebook-side eller hjemmeside før dit besøg

Åbningstider Tilladte sportsgrene
Monday kl. 09:00 - 14:00 Alle sportsgrene tilladt
Tuesday kl. 09:00 - 14:00 Alle sportsgrene tilladt
Wednesday kl. 09:00 - 14:00 Alle sportsgrene tilladt
Thursday kl. 09:00 - 14:00 Alle sportsgrene tilladt
Friday kl. 09:00 - 13:00 Alle sportsgrene tilladt
Saturday Closed -
Sunday Closed -

En anmeldelse af “Thisted Skatehal”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Thisted Skatehal

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Thisted Skatehal

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Thisted Skatehal vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer 20

Har du spørgsmål?

Kontakt Thisted Skatehal

Vi har følgende kontaktoplysninger for Thisted Skatehal