Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 8. december 2017

Ølsted Skatepark

Adresse: Præstebrovej 20, 3310, Ølsted, Danmark.

4.2 ud af 5 Baseret på 34 anmeldelser

Find vej

Ølsted Skatepark

Ølsted Skatepark aka. Olliestedet skatepark ligger i en gammel fabrikshal og er Nordsjællands bedste indendørs skatepark. Parken har utrolig mange ledges, bokse, banks og quarterpipes. Ølsted Skatepark har i alle ender enten quarterpipe eller bank som giver skateren muligheden for at fastholde sit flow igennem parken, eller samle fart. Siden parken er udført i træ og stål bliver hurtigt istandsat hvis noget skulle gå i stykker. Desuden er alle obstacles bygget i både store og små udgaver så alle niveauer, både i street- og bowlarealet, kan anvende parken. Der er alt fra ledges, rails, pyramide bokse over store og små banks og quarters til en mini-bowl.
Mini-bowlen i bagerste venstre hjørne som kan anvendes af alle niveauer da der både er en høj og lav ende.

Konkurrencer & Events

Olliestedet er nok mest kendt for sin årlige skateboard konkurrence Olliestedet Open. Hver sensommer afholder Olliestedet en konkurrence for både amatører og professionelle skatere i hallen. Det er en stor begivenhed som ofte tiltrækker mange mennesker og høj musik.

Adgang for løbehjul

Oplysninger fra Olliestedet selv: Løbehjulsdagene er nu tirsdag og fredag, og så kommer der en dag i weekenden også, højest sandsynligt søndag. Skatedagene hedder sig mandag og torsdag, og en dag i weekenden, højest sandsynligt lørdag. Derfor er altså kun onsdag tilladt for alle.

Ingen Adgang for BMX

På grund af gentagne brud på reglerne, er det ikke længere tilladt at køre BMX i hallen

Undervisning

Se Ollistedets hjemmeside for mere information om undervisning.

Åbningstider

Mandag 14:00 – 21:00 Skatere

Tirsdag 14:00 – 21:00 Løbehjulere

Onsdag 14:00 – 21:00 Alle

Torsdag 14:00 – 21:00 Skatere

Fredag 14:00 – 21:00 Løbehjulere

Lørdag 10:00 – 20:00 Skatere

Søndag 10:00 – 20:00 Løbehjulere

Alle ugens dage 10:00 – 20:00 i skoleferierne

Ferier i 2017-18 (alle dage inklusive)

Efterårsferie uge 42 (14. oktober – 22. oktober)

Juleferie (20. december – 4. januar)

Juleaftensdag søndag d. 24. december og juledag mandag d. 25. december LUKKET

Nytårsaftensdag søndag d. 31. december og nytårsdag mandag d. 1. januar LUKKET

Vinterferie uge 7 (10. februar – 18. februar)

Påskeferie uge 15 (24. april – 2. april)

Store Bededag (27. april)

Kristi Himmelfartsferie (10. og 11. maj)

Pinse (19. MAJ)

Grundlovsdag 5. juni

Sommerferie 30. juni – 12. august

Ølsted Skatepark Åbningstider:

Tjek deres hjemmeside før dit besøg

Åbningstider Tilladte sportsgrene
Monday kl. 14:00 - 21:00 Kun skateboard
Tuesday kl. 14:00 - 21:00 Kun løbehjul
Wednesday kl. 14:00 - 21:00 Skateboard, rulleskøjter og løbehjul
Thursday kl. 14:00 - 21:00 Kun skateboard
Friday kl. 14:00 - 21:00 Kun løbehjul
Saturday kl. 10:00 - 20:00 Kun skateboard
Sunday kl. 10:00 - 20:00 Kun løbehjul

12 anmeldelser af “Ølsted Skatepark”

 1. Ølsted er en af danmarks bedste indendørs street parks med de bedste curbs og et perfect hand rail ned af et bank. Ølsted har også en rigtig god bowl i 2 højder som gør at alle kan køre der inde. En super god skatepark

 2. Ligger in the middle of nowhere, der er pisse glat og mega støvet. Når det er sagt, elsker jeg denne park! Den er godt designet og det lille areal er genialt udnyttet. Det tager lidt tid at vende sig til det glatte gulv, og man har 100{58cf428cbc67a9b39c1f5912d809f315ca3b98fac8d27c0ae4c19e44ca1e92a4} brug for et bad og at vaske alt sit tøj bagefter, på grund af støvet. Men det er det værd!

 3. Åbningstiderne er ændret så der ikke er åbent for skatere tirsdag og fredag, der er så til gengæld ingen på bojsehjul tirsdag og torsdag…resten af ugen er åbent for alle.

 4. Hallen har fået ændret sine åbningstider i forhold til skateboard og løbehjulsdage..Som det ser ud nu, er hallen åbent for løbehjul tirsdag og fredag, og for skateboard mandag og torsdag, weekenden bliver nu også delt op, sådan at hver brugergruppe for en dag i weekenden også, lørdag er indtil videre tiltænkt skaterne, og søndag løbehjul.. resten af dagene er forebeholdt begge brugergrupper.

 5. Det er en super god bane men der er mange der er der nede så man skal pase på at man ikke støder ind i hinanden men nå der ikke er så mange er det en perfekt bane og det er Best for løbehjul om tirsdag fredag og søndag

 6. Elsker og være der ,Super fed park.Syntes bare det er aveligt at det er delt op mellem skaters og scooters, min ven er nemlig scooter og jeg er skater så mig og min ven kan kun være der om onsdagen 🙁 ellers super fed park

 7. jeg forstår godt hvorfor i har delt det op mellem skatere og scootere men helt ærligt det er da lidt mærkeligt at man ikke kan komme ind i en skatepark nogle bestemte dage bare fordi man kører på noget andet

 8. Super fed park! God plads, fede ramper, god variation og super fedt miljø!
  – Super synd, at de ikke mener at BMX er velkommen. Kender mange der sesher der, og har gjort det meget selv i mine teenage år. Ville elske at komme igen, men den nuværende bestyrelse er ikke til at tage en dialog med.

 9. Sindsyg god park men glatte gulve er næsten det eneste problem, det andet er det skal være opdelt tider fordi nogen gange når jeg er sammen med min far vil jeg gerne der ud min kan ikke fordi det er lørdag og er en scooter. men eller gode ramper godt design god brug af pladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Ølsted Skatepark

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Ølsted Skatepark

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Ølsted Skatepark vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

 • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Kontakt Ølsted Skatepark

Vi har følgende kontaktoplysninger for Ølsted Skatepark