Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 6. oktober 2018

Birkerød Skatepark

Adresse: Bistrupvej 1, 3460, Birkerød, Danmark.

4.3 ud af 5 Baseret på 7 anmeldelser

Find vej

Birkerød Skatepark

Birkerød Skatepark, også kendt som Rudersdal Skate&Create, er en 2500 m2 stor skatepark som ligger på området mellem Birkerød Idrætscenter og Søndervangshallen. Der er masser obstacles, som er til for at du kan lave grinds og airs, spins og flips. Se flere eksempler på beton skate ramper her.

Rudersdal Kommunale siger på deres hjemmeside, at skateparken er for scootere og skateboardbrugere i alle aldre og niveauer. Vi antager at rulleskøjteløbere og BMX er velkomne, men vi har ikke fået det bekræftet. Den store beton bowl er for mere avancerede skatere, men generelt er det et godt sted for nybegyndere at starte deres skating karriere her. Se flere eksempler på skateparks

Du kan holde dig ajour med de aktiviteter og miljøet omkring skatepark i facebook gruppe.

En perle af beton

Udviklingen af ​​skatepark har været en fælles-indsats, foretaget af Glifberg-Lykke, de unge brugere, og Rudersdal kommune. Det viser sig i design, at brugernes forventninger er blevet opfyldt. Birkerød Skatepark forbinder de eksisterende faciliteter med skatepark som et centralt element i landskabet med deres skaterbaner.

Ingeniører: Tvede Rådgivende Ingeniører
Byggeri hold: Wonder Beton
Ejet af: Rudersdal
Budget: 3,5 mio. kr

Birkerød Skatepark Åbningstider:

Dag Åbningstider Tilladte sportsgrene
Mandag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Tirsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Onsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Torsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Fredag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Lørdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Søndag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard

5 anmeldelser af “Birkerød Skatepark”

 1. fucking god skatepark, med idrætcentret ved siden af har den alt lige fra toiletter til mulighed for at købe mad og drikke. der er meget ofte for mange børn så ville råde til at komme uden for tidsrummet 14-18 i hverdagene og 12-19 i weekenderne ellers super god park med noget for alle skatere på alle niveauer

 2. OK skatepark. Ligger IKKE på den adresse som der står! Den ligger ved Birkerøds Idrætscenter som ligger på Bistrupvej 1, 3460 Birkerød.
  Den er ikke rigtigt lavet til løbehjul. Ramperne er alt for stejle i forhold til længden af dem. Ellers nydelig at chille i.

 3. Tænk at glifberg og lykke kan lave så gode parker som Helsingør og sådan et flop som Birkerød .. totalt meget spild plads og dårlig pool mangler Coping på det meste af parken og alt for lidt med transition vs alt for store flade stykker uden bryster ingen gode Lines og alt for meget Street area Man skulle tro det var en anlægsgartnerfirma fra kommunen der havde fået frie hænder det er en skændsel Men den er sikkert tænkt som multi park til småbørn på løbehjul med detes mødre og ikke til skateren med over 40 års afaring gab mand … det set beder med alt det dejligt beton måske skulle de ha tage en god skater med i planlægningen … bare mine 2 cent

 4. Super fed skatepark
  Flere små fine ramper til at øve nye tricks.
  Godt besøgt af mange børn med rulleskøjter, BMX, løbehjul og skateboard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Birkerød Skatepark

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Birkerød Skatepark

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Birkerød Skatepark vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

 • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Kontakt Birkerød Skatepark

Vi har følgende kontaktoplysninger for Birkerød Skatepark