Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 15. maj 2020

Tårnby skatepark

Adresse: Blykobbevej, 2770, Kastrup.

2.3 ud af 5 Baseret på 20 anmeldelser

Find vej

Om parken

Tårnby skatepark er en streetpark med masser af obstacles og alt hvad det indebærer. Parken er et aflangt areal hvori der både er ledges, euro-gaps, manualpads og rails. Parkens obstacles er bygget i beton og stål på et asfalt underlag. Parken taler helt klart til streetskateren og har ingen vert muligeder.

På grund af parkens udformning er det nemt at samle fart fra et obstacle til det næste.

Tårnby Skatepark er desuden meget begyndervenlig, men kan også være sjov at skate for den øvede skater, på grund af de mange muligheder for lines og de nogle gange lidt utraditionelle placeringer af obstacles.

Tårnby Skatepark er ombygget i 2020

Tårnby Skatepark er nu igen klar til at blive indtaget af brugerne. Skateparken vil blive (gen)indviet den 28. marts 2020.

Den nye park er tegnet af Glifberg – Lykke Aps og udført af FRS Beton.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til projektansvarlig landskabsarkitekt Marit Kristiansen på mkr.tf@taarnby.dk eller kulturkonsulent Sara Pors på sfp.hb.bk@taarnby.dk

Tårnby skatepark er etableret af:

Tårnby skatepark Åbningstider:

Dag Åbningstider Tilladte sportsgrene
Mandag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Tirsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Onsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Torsdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Fredag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Lørdag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard
Søndag Døgnåbent BMX, Løbehjul, Rulleskøjter, Skateboard

8 anmeldelser af “Tårnby skatepark”

  1. Parken ser virkelig fed ud på billedet, men lad jer ikke blive snydt! Denne park er virkelig ringe bygget… Underlaget er som grus – Mega dårligt til skateboard. Man har sparet på betonen oven på nogle af mannypadsne, hvilket i sig selv er fint nok. DESVÆRRE har de ikke formået at lave bløde overgange fra beton til asfalt, og det må siges at være denne parks største fejl. Denne park er skrald og er spild af penge.

  2. Den er ikke værd at besøge for skatere eller inline/rulleskøjter. Det er præcis som Anders Carlsen beskriver “Mega dårlig til skatebord”. Spild af resurser og dem jeg var med var alle lige skuffet og sagde at det burde være ulovligt at lave så dårligt et arbejde.

  3. Præcis også de andre to forklarer. Men den her park er min lokale skatepark og efter man har kørt her 2 gange er parken elendig de har ikke tænkt over noget som helst der ikke nogen ramper og tingene hænger ikke sammen hvilket er temmelig vigtigt når man skal køre og flere steder rundt omkring er der huller til sidst i grindnse så når man grinder så hvis man ikke hopper af før så vælter man personligt ville jeg give Tårnby skate park -1 ud af 5

  4. denne park er en kæmpe fejl folk langt væk fra behøver ikke at komme for den er som sagt i de 3 andre kommentarer lort med lort og mere lort. jeg er lokal der og der er et fedt rail og et par ledges der er fede. jeg syntes Tårnby kommune skulle overvæge at lave parken om ret op på fejlene og komme med noget mere fresh.

  5. Som de andre skriver: Underlaget er lort.
    Man ville forholdsvis nemt kunne gøre det til en fed park, hvis man lagde samme cement brugt til banksne i resten af parken. Det forstår jeg inderligt ikke, hvorfor man ikke gør.

  6. Jeg synes den er rimeligt fed men ja den er glat men der kommer mange mennesker der hen være dag

  7. De gamle kommentarer bør fjernes, da det er kommentarer til den gamle skatepark, som nu er væk. I stedet er der kommet en helt ny skatepark, som blev færdig i foråret 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Tårnby skatepark

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Tårnby skatepark

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Tårnby skatepark vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Vi har desværre ingen kontaktdetaljer på Tårnby skatepark.

Hvis du ligger inde med en detaljer hører vi meget gerne fra dig.