Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 5. december 2017

Skive Skatehal

Adresse: Bilstrupvej 25, 7800, Skive.

3.3 ud af 5 Baseret på 6 anmeldelser

Find vej

Skive Skatehal

Permanent LUKKET – Se: Skive Skatepark

Det har ikke været muligt for Skateparks.dk at skaffe informationer om den gamle skatehal. Vi har til gengæld hørt fra miljøet, at der er snak om en ny hal, og følger spændt med i udviklingen af skatemulighederne i Skive.

Kan du hjælp os?

Vi vil her på siden gerne samle så meget information som muligt om Danmarks skateparker, så derfor er dit input meget vigtigt for os.

Ligger du inde med billeder af parken, generel information eller har mod på at beskrive den for os, så kan du komme i kontakt med os ved at maile: info@skateparks.dk

2 anmeldelser af “Skive Skatehal”

  1. jeg tror godt i kan strege den hal over. pyramiden udenfor er blevet fjernet og jeg har selv været der ude flere gange i deres såkaldte åbningstid. og lederen af facebook gruppen lader ikke til at svare. men der ligger en en skaterhal ude i samme område. det er den gamle B & O bygning som ligger på Hjortevej. der er ikke faste åbningstider, men der findes vist en gruppe for hallen. i hallen er der blandt andet en miniramp, og rails. og en masse andre sjove ting. de er vist også i gang med at bygge noget nyt der ude. men ellers skulle den vist være velkommen for alle skatere så længe den er åben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer Gratis

Har du spørgsmål?

Kontakt Skive Skatehal

Vi har følgende kontaktoplysninger for Skive Skatehal