Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 29. juni 2019

Odense Skatepark

Adresse: Grønløkkevej 8, 5000, Odense C.

4.1 ud af 5 Baseret på 45 anmeldelser

Find vej

Odense Skatepark

I skatehallen i Odense kan tiderne ændre sig fra dag til dag i løbet af sommeren, så husk at holde dig opdateret på deres facebookside for opdateringer.

Odense Skatepark er en stor skatehal med de fleste obstacles du kunne ønske. I hver sin ende af hallen er der banks og quarters i forskellige højde- og dybdeniveauer. De er med til at sikre dig en god start, med god fart. I midten af arealet er en bred funbox som giver dig alle muligheder indenfor jumps, grindes, slides, spins, transfers og der er tilhørende pyramide/hip. Der er en lang ledge ude i siden, som ikke løber tør for coping. Der er manualpads i forskellige højder som kan rykkes rundt og der er en bank med wall, så du kan få dine wallrides finpudset. Udover alle de faciliteter finder du også den velkendte minivert, som er helt nybygget! Odense Streethouse er helt klart et besøg værd og her kan du lade din kreativitet udfolde sig. Hallen er velegnet til alle uanset niveau, om du er begynder eller øvet, vil du altid kunne forbedre dine skills.

Streetkultur

Odense Street House (OSH) er bygget som et fritidstilbud til unge, som har interesse indenfor street-kulturen. Udover de skatemuligheder som findes er der yderligere områder indenfor grenene: parkour, streetsoccer og street dance. Det er også meningen med hallen, at den skal fungere som plads for kommende streetaktiviteter, der udfolder sig blandt de unge.

Pris

Der er mulighed for forskellige typer medlemsskaber og de giver adgang til:

Dagsbillet: 25 kr,-
Månedskort: 200 kr,-
*Halvårskort: 500 kr,-

*Halvårskortet gælder til juli uanset hvornår man opretter sig som medlem, og gælder derfor ikke 6 måneder fra oprettelsesdatoen.

Særligt for piger

Særlig adgang for piger tirsdag: 19:00-21:00

Åbningstider:

  • ons: 15:00-21:00
  • tor: 18:30-21:30
  • fre: 15:00-21:00
  • søn: 14:00-20:00

Odense Skatepark er etableret af:

Odense Skatepark Åbningstider:

Tjek deres facebook-side eller hjemmeside før dit besøg

11 anmeldelser af “Odense Skatepark”

  1. Hellen har kun åben til kl. 20.00 på fredage. Øv vi ankom 19.49 🙂

  2. Det er super fed park. Jeg har selv brugt 2,5 time på den i dag. Kan klart anbefales 🙂

  3. "the purpose of the federal government is to promote the general welfare of 'ourselves and out po3t#rity.'"That&es9;s the practical effect of modern policy, at least the ouT posterity portion.

  4. Fed hal, desuden er funboxene i midten blevet opdateret, så der er flere muligheder end man kan se på billederne her.

  5. dennen skoot halv mejet stor og føle dejlit. gør mieg stor glad i min skooter. men de ikke lukker mieg inden for efte siden jeg lave sked på deres toilet rambe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Odense Skatepark

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Odense Skatepark

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Odense Skatepark vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer 25,-

Har du spørgsmål?

Kontakt Odense Skatepark

Vi har følgende kontaktoplysninger for Odense Skatepark