Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 25. maj 2018

Kulturfabrikken

Adresse: Industrivej 10, 4800, Nykøbing.

4.4 ud af 5 Baseret på 25 anmeldelser

Find vej

Kulturfabrikken

Nykøbing Falsters indendørs skatepark er et pragt eksemplar på en skatepark ‘gjort rigtigt’. Parken er nemlig virkelig forskellig i niveau i hele parken, hvis man altså har mod og fantasi til at skate lidt anderledes. Skateparkens design er meget anderledes og udført på en sådan måde at både let øvede skatere og meget erfarne skatere kan få sig en ordentlig udfordring.

I begge ender af Hallen er der enten banks eller quarter-pipes. Dertil er begge ender designet sådan at du kan kan springe på et rail fra quarterpipen eller tage et kæmpe wallride rundt i hjørnet.

Ved første øjekast kan du som ny skater måske føle dig overrumplet at de mange obstacles og højden på samme, da parken ikke er tilgivende i sværhedsgrad. Dog er parken helt bestemt et besøg værd! Parken er udført meget professionelt og har implementere nogle ideer som gør parken yderst unik.

Du skal dog ikke helt lade dig skræmme, for parken har også mere traditionelle obstacles, som funboxe, flatrails og meget mere.

Lørdage og søndage

Åben efter aftale

Udlån af udstyr

Det er muligt at låne skateboards. Udlån af sikkerhedsudstyr og andet grej er desværre ikke muligt på nuværende tidspunkt.

Konkurrencer & Events

Nykøbing Falster Skatepark har lagt hal til Pony Cup som er en inline skate konkurrence. Konkurrencen betragtes af mange som et uofficielt DM i Rollerblading. Dog deltager der ofte udenlandske skatere i konkurrencen og er en billet værd selvom du ikke skater da der ofte skates på et enormt højt niveau!

Pris

Dagsbillet: 35 kr.
Årskort: 550 kr.
Leje af skateboard: 25 kr.

Kulturfabrikken Åbningstider:

Tjek deres facebook-side eller hjemmeside før dit besøg

3 anmeldelser af “Kulturfabrikken”

  1. Min karriere på rollerblades startede her og i mine øjne er hallen perfekt. Den kan dog være en svær hal, når man er begynder, men man lærer hurtigt hallen at kende, da “linjerne” (ens lines) er lidt forudbestemt. Skatehallen egner sig bedst til skateboards og rulleskøjter, men alle er velkomne.Underlaget er af meget jævn asfalt og er meget behageligt at køre på. Der er en bowl, jumpbox – quarter i den ene side og bank i den anden – med tilhørende curbcut, spine, roll-in, wallride med drop-in, 2 handrails, euro-gap, trappe, transportabel pyramidboks, practice boks samt andre små practice obstacles.
    Hallen er både nem at skate, men den er også svær at skate. Nem, hvis man er øvet eller meget dygtig. Svær, da hallen er meget bestemt og at kreativitet kræver at man er erfaren og meget dygtig. Det er også svært for nybegyndere, da hallen ikke rigtig har noget for nybegyndere. Man må bare kaste sig ud i det.
    – Jeg giver dog alligevel hallen 5 stjerner i beliggenhed (ligger 5-7 min gå gang fra stationen, Rema1000 ligger 2 min gå gang fra hallen), underlaget er jævn og solid asfalt (meget godt at køre på) og kvaliteten af hallen er i top… ca. 🙂

  2. Super fed skatepark. Kan anbefales til alle der kommer forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Kulturfabrikken

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Kulturfabrikken

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Kulturfabrikken vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer 35

Har du spørgsmål?

Kontakt Kulturfabrikken

Vi har følgende kontaktoplysninger for Kulturfabrikken