Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 29. juni 2019

Terminalen

Adresse: Godsbanevej 7, 7400, Herning.

4.3 ud af 5 Baseret på 76 anmeldelser

Find vej

Kulturfabrikken

Hvis det er første gang du tager til hallen, skal du være opmærksom på, at indgangen er på bagsiden af bygningen, og at man kan ikke se den fra forsiden.
I hallen finder du: en kæmpe vert, banks, quarterpipes, manualpads, hips, bowl corners og der er alt hvad en skaters hjerte banker for. Det er obstacles til både begynderen og den øvede. du kan boltre dig i en stor hal med massere af plads og fede obstacles. Kulturfabrikken er bestemt et besøg værd og du vil uden tvivl få en fed session! Gi’ den gas!

Åbningstider

Hold øje med vores facebookside for gældende åbningstider: Kulturfabrikken

Medlemskab

Dagsbillet: 50,-
Års medlemsskab under 18 år : 800,-
Års medlemsskab over 18 år : 1200,-
10 Turskort : 400,-

Medlemsskabet giver adgang til alle de forskellige aktiviteter, der er i Kultur Fabrikken. ÅrsMedlemskabet er gældende fra tegnelsesdato og 1 år frem.

Terminalen er etableret af:

Terminalen Åbningstider:

Tjek deres facebook-side eller hjemmeside før dit besøg

10 anmeldelser af “Terminalen”

  1. En rigtigt dope park, hvor der er masser af forskelige muligheder for at udvikle sig meget. Kæmpe half-pipe, banks, quaters, mani pad, stort hip, bowl corner og meget mere. Derudover tilbyder parken også lidt mere ekstreme obstacles for de mere øvede skatere, roller, biker os.v

  2. Super fed hal, bliver fedt når den står helt færdig, med både parkour klatring og selvfølgelig skate. Parken er af super høj kvalitet og en af de mest underholdene jeg har skatet.

  3. Den er park er uden tvivl en af Danmarks bedste. Der er ikke så mange i parken og den er god for nybegynder, også et perfekt sted at lære vert, billige priser fedt sted og fede arealer. men! Det er pisse glat, der er hul i alle ramperne og Hvis man tager Roll-In på verten kommer man til at æde lort 🙂

  4. Opdater den lige terminalen ser slet ikke sådan ud mere og ligger heller ik der mer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skateundervisning i Terminalen

Vi tilføjer snart privat- og holdundervisning til skateparks.dk. Flere danske udbydere af undervisning vil snart kunne tilmeldes direkte via skateparks.dk.

Events og arrangementer i Terminalen

Snart kan du følge med i skateevents og arrangementer på skateparks.dk. Kommende events for Terminalen vil du kunne se det her.

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer 50,-

Har du spørgsmål?

Kontakt Terminalen

Vi har følgende kontaktoplysninger for Terminalen