Gå til indholdet
Sidst opdateret d. 7. december 2017

Allingåbro Skatehal

Adresse: Hovedgaden 26, 8961, Allingåbro.

4.0 ud af 5 Baseret på 8 anmeldelser

Find vej

Om parken

Allingåbro skatepark er bygget efter det oldgamle princippet, som diktere banks og quarter pipes i hver sin ende af parken, med obstacles placeret i midten. Der er desuden også opsat plader, så man kan wallride endevæggene og de 3 miniramps som findes i parken er sammensat til en stor, så den kommer i forskellige højde- og dybdeniveauer. Dette er med til at gøre Allingåbro skatepark unik og anderledes end andre indendørs skateparks. Parken er desuden bygget i træ og stål. Den seneste tilføjelse til parken er den nye sjove minivert, hvilket de fleste skatere før har stiftet bekendtskab med.

Hallen bliver ikke vedligeholdt

Desværre er hallen meget slidt og ikke særlig velholdt. Hallen er ikke opvarmet, copings er løse. Der er huller i ramperne og knækkede plader er med til at kendetegne, den ellers engang fine hal. Det er derfor ikke anbefalelsesværdigt at begive sig ud på en længere rejse for at opleve hallen.

Usikre åbningstider

Åbningstiderne kan man ikke rigtig regne med, og de åbningstider som skateparks.dk har kunne fremskaffe, er efter nye informationer ikke altid faste. Hvis du ved noget om Allingåbro skateparks åbningstider, hører vi meget gerne fra dig. Du kan komme i kontakt med os ved at maile info@skateparks.dk.

Pris

Allingåbros entre lyder på 25 kr,- med mulighed for et månedskort for 125 kr,-.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Priser for entré:

Priser er angivet efter dagsbilleter

  • Dagspris for ikke-medlemmer 25

Har du spørgsmål?

Vi har desværre ingen kontaktdetaljer på Allingåbro Skatehal.

Hvis du ligger inde med en detaljer hører vi meget gerne fra dig.