Gå til indholdet

Danmarks største igangværende skatepark projekt

På havnen i Haderslev er byggeriet af StreetDome i fuld gang. StreetDome matcher Fælledparken Skatepark i størrelse med sine 4500 m2 skatepark og giver alle danske skatere noget at glæde sig til.

 

Hvad kan vi forvente?

Vi starter med at slå fast, at StreetDomen er planlagt til at stå færdig i August/September 2014. Hvornår indvielsen finder sted er endnu ikke fastlagt.

Parken vil blive bygget i stil med Helsingør Skatepark, Fælledparken Skatepark og Lemvig Skatepark da parken er designet af Glifberg+Lykke (som har designet de tre nævnte skateparks) og Cebra Architects. Deres tidligere projekter taler sit eget sprog. De kan lave skater parks! Her kan du se hvad du kan glæde dig til:

 


Historie

Det har været en lang rejse for at StreetDome nu bliver en realitet. Tankerne startede helt tilbage i 2004 med ønsket om at få en skatehal i Haderslev. Der blev indsamlet 800 underskrifter. Det er Morten Hansen der står bag streetsportservice, som har gået rundt med tankerne og sørget for etablering. I 2006 begynder det for alvor at tage fart med flere samarbejdspartnere, og CEBRA tegner den første udgave af SkateCity StreetDome. SkateCity er det netværk af folk som står bag udviklingen af projektet. I 2010 begyndte Glifberg+Lykke at designe alle skaterramper og skaterelaterede faciliteter og i 2013 påbegyndes projektet. En mere detaljeret historik findes her: StreetDomes Historie

Vil du følge projektet som os, sker dette via deres facebook- og hjemmeside:
StreetDome på Facebook
StreetDome officiel hjemmeside

Vi (skateparks.dk) kan slet ikke vente til projektet står færdigt og vi er ekstatiske over at se projekter som disse realiseres i Danmark. Big props herfra til alle involverede.