Gå til indholdet

Laden Skatepark får en opgradering

En ny skatehal er resultatet af mange dages knoklen i laden i slagelse. Den sidste skrue sættes efter sigende i på tirsdag og tiden er kommet til fornyelse. Den officielle indvielse er d. 13 maj 2017, men Laden Skatepark står allerede nu stærkere end nogensinde:

30 års jubilæum

Laden Skatepark i Slagelse er en skatepark med en meget lang historie og som senest i 2012 fejrerede 25 års jubilæum. Det er derfor en af de mange skatehaller som har overlevet de igennem de seneste par år og der afholdes 30 års jubilæum i år. Skatehallen står nu med spritnye quarterpipes, funboxes med ledge eller rail-ledges og et stairset og roll-overs og ser super dope ud.

indvielse d. 13 maj 2017

Det er Slagelse Skateboard forening som står bag og indvielsen finder sted d. 13 maj 2017. Alle er velkommen til at gøre dagen til en fed sk8-dag. Der er åbent fra 10:00-13:00 hvor der køres opvarmning og kl. 12 klippes snoren. Fra 13-16 vil der være konkurrencer for både løbehjul og skateboard. Mere information her:

Luft foto af Laden, med detaljer omkring indvielsen af Laden Skatepark i Slagelse:

Den nye Skatehal

Her er et Sneak-peak af skatehallen som med grafiti på væggene, 2 borde/bænke hvor du kan chille og overvære daredevils og de gode tricks. Der er store quarterpipes og banks, store walls til wall-ride, en funbox section i midten med ledges, rails, rolls og alt du skal bruge for at slippe kreativiteten løs.

Vi anbefaler alle som ikke har besøgt laden at ligge vejen forbi. Et velkendt spot for en masse danske skatere og slagelses måske bedste tilbud til skatere i nærområdet.

Du kan læse mere om Slagelse Skatepark på parkens profil

Du kan følge med på deres facebook side, som løbende opdateres.