Kolding Skatepark

Kolding Skatepark
Også kaldt: Klostergården


Midt i Kolding by ligger byens skatepark. Parken er en fusion mellem en cementbowl og en streetpark. Dette gør Koldings skatepark unik og utrolig spændende at skate.

Adresse Klostergade 19
6000 Kolding

kolding skatepark midtjylland

Video af Kolding Skatepark

For at få den bedste fornemmelse af skateparken, får du her en video som vi mener repræsenterer parken bedst. Du kan se flere videoer fra skateparken her:

Skateparken er åben

Om parken

Kolding skatepark er en sjov forening af kommunal byplanlægning og skatetilbud. Parken er opbygget som en slags bowl, der munder ud i et street fokuseret område. Parken er bygget i beton og er derfor i sine materialer sammenlignelig med eksempelvis Fælledparken eller Multiparken Helsingør.
I parken er der sat quarter pipes og banks op i hver deres ende af parken, hvorimellem der er placeret hip corners, grindboxe, flat- og practicerails.
Der er desuden også euro-gaps og ledges. Kolding skatepark er i sin udformning en sjov og opfindsom park. Dette gør helt bestemt parken til en besøgsværdig destination for alle danske skatere.

Kolding Skatepark er designet af Pivotech og bygget af Enr. Pivotechs arbejde taler sit klare sprog, de kan bygge skatepark. Af andre skateparks i Danmark tælles bl.a. udbygningen af Hørsholm Skatepark, MPH og Feldballe Skatepark.
Du kan altid følge Pivotech og deres projekter på Facebook.

Siden blev sidst opdateret d. af

Entrépris

Gratis adgang

Faciliteter

Parken er belyst
Mulighed for medlemskab
Mulighed for undervisning
Mad & Drikke
Borde og bænke
Toiletter
Udlån af udstyr
Indendørs
Delvist overdækket
Overdækket
Udendørs
Parkering

Adgang

Løbehjul
Skateboard
BMX
Rulleskøjter

Kontakt

Du kan kontakte skateparken på nedenstående:

Facebookside:
Adresse:
Klostergade 19
6000 Kolding

Faciliteter

Parken er belyst
Mulighed for medlemskab
Mulighed for undervisning
Mad & Drikke
Borde og bænke
Toiletter
Udlån af udstyr
Indendørs
Delvist overdækket
Overdækket
Udendørs
Parkering

Obstacles

Mini-vert
Vert
Quarterpipes
Handrail
Manual Pad
Euro-gap
Speed-bump
Pyramide
Bowl
Bank
Practise Rail
Flatbar
Ledges
Stairsets

Adgang

Løbehjul
Skateboard
BMX
Rulleskøjter

7 Anmeldelser til “Kolding Skatepark”

 1. Marius Bøjer

  Kolding skatepark er blandt mine ynglingsparker i Danmark. Den forholdsvis nye skatepark har et vidunderligt underlag og er bygget på en god gammel amerikansk måde, langs vejen. Selvom skateparken ikke er særlig stor, er den stadig noget særligt, hvis du er vild med ledges, quarterpipes og parks med godt flow. Flowet er det helt specielle ved denne park. Den lange og smalle park byder på enormt mange muligheder for lines og er derfor et fantastisk sted at filme. Beliggenheden er også ekstremt god, da den er tæt på gågaden og stationen, hvilket giver gode muligheder for at få noget at spise. Jeg ville helt klart anbefale folk at besøge parken. Her er en video med nogle klips fra parken, som mine venner og jeg lavede på en tur rundt i landet. https://www.youtube.com/watch?v=zFgQp7qIWQU

 2. Jakob

  Fed skaterpark, også når man har trick løbehjul. kan lave mange sjove ting på banen.

 3. Dion

  Fed fed park!
  Det er bare ærgeligt, at de lokale skatere åbenbart ikke mener, at have plads til BMX cykler i parken, selvom der står at den er tilgængelig for alle. Har været der 1 gang med nogle BMX riders fra Vejle. Og det er ikke et sted vi gider igen på baggrund af at man bliver råbt ad og generelt provokeret af de lokale, når man kører på banen.

  Super dårlig stil Kolding, men fed park.

 4. maya

  kan det virkelig passe at skaterbanen kun er beregnet til voksne og børn ikke må forfindes der ???
  vi var der dag med børn på 5-6 år og børne nåede kun få udstyr på og være igang ca 45 sek før en voksen man sidst i 30erne starten af 40erne går hen til os (voksne) om vi ik snart skal til af sted for de kan ik rulle når der er børn der spurte så hvor dælen han ville have de sku være(lære) de skal jo starte et sted svaret var blor jah hvad med fortovet i byen helt ærligt kan det virkelig passe vi der har børn ik må benytte denne mulighed det 1 gang vi er der vores børn var forsigtige og tog hensyn ret meget i forhold til deres alder.. troede den var til offenligt benyttelse eller mig der tager fejl.. skal det være sådan at børn ik kan få lov til prøve noget de kan lide og udvikle sig hvem ved evt de bedre end dem der væltede rundt og faldt(voksne) jeg er dybt rystet og børne blev kede af det da de udmærke kunne forstå de faktisk i den grad var uønsket der…

 5. Niclas

  har været der et par gange lad vær med at komme når det er vådt.ps ikke sår stor

 6. Mikkel Tschentscher

  Super fed betonpark. Kan anbefales!

 7. Ted

  Har man styr på sit skateboard er stedet en fantastisk legeplads men masser af muligheder. Lækkert underlag og ligger lige midt i byen.
  MEN, siden den ligger midt i byen og er den mest populære kan de være svært at finde plads og hurtigt blive trængt, medmindre men tager derhen om formiddagen. Stedet virker også stort men er forholdsvis smal så der er ikke altid plads til en masse mennesker der skate på én gang. Dette har skabt nogle uheldige situationer hvor børn bliver presset ud af ældre personer som gerne vil udnytte stedet.

  Jeg kan anbefale skateparken ved kløvervej, hvilket ikke er ligeså presset som her og har flere flade arealer som man kan øve på.

Skriv din anmeldelse

Åbningstider

Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 


Bedømmelser

Giv os din bedømmelse af parken:

VN:F [1.9.22_1171]
Beliggenhed
Underlag
Kvalitet
Rating: 4.2/5 (38 votes cast)

Andre skateparks i Sønderjylland

BARRAX Skatepark Tønder er et projekt om en skatepark. Parken fo (...)

Pioner Allé, 6270 Tønder

Streetdome er Danmarks største igangværende skatepark projekt i (...)

Godskajen 3, 6100 Haderslev

Sønderborg skatepark ligger i en gammel ridehal, som nu er ombyg (...)

Kongevej 49a, 6400 Sønderborg