Helsingør Skatepark

Helsingør Skatepark
Også kaldt: Multiparken, Helsingør Multipark


I Helsingør finder vi Danmarks største udendørs skatepark. Multiparkens areal udgør 10.000 m2, og efterlader 6000 m2 ren skatepark. Et pragteksemplar af en skatepark!

Adresse Borgmester P. Christensensvej 12
3000 Helsingør

Helsingør Skatepark Airview
Helsingør Skatepark Panorama
Helsingør Skatepark Stairs
Helsingør Skatepark Street
Helsingør Skatepark Forest
Helsingør Skatepark Concrete Bowl
Helsingør Skatepark Bowl
Helsingør Skatepark Street Overview
Helsingør Skatepark Parkour
Helsingør Skatepark Ledge
Helsingør Skatepark Bank Ledge

Video af Helsingør Skatepark

For at få den bedste fornemmelse af skateparken, får du her en video som vi mener repræsenterer parken bedst. Du kan se flere videoer fra skateparken her:

Skateparken er åben

Danmarks største skatepark

Multiparken Helsingør (MPH) er med sit skateareal Danmarks største skatepark. Parken har alt fra bowls til ledges og er inddelt i forskellige niveauer som fremskynder vækst og udfordring for den enkelte skater. Parken er bygget af både beton og stål for at sikrer parkens levedygtighed. Parken har desuden et kontor hvor de frivillige driver parken og en cafe tilknyttet som sælger både mad og drikke. Parken har desuden et udendørs musikanlæg til at sætte stemningen for en session og rigtig god belysning i aftentimerne.

Streetarealet

Streetarealet i Multiparken kan være en blandet fornøjelse. Selvom det er uden tvivl er et af de bedste bud på hvordan en skatepark kan kombinerer arkitektur og skate obstacles. Parken lider under utrolig mange trapper og usikkert underlag. Trapperne kan for en skater være et helvede og for den anden, heaven. Streetarealet i Helsingør Multipark er for gennemsnittet en tillært glæde og kan udfordrer selv den mest øvede skater, hvis han vil udnytte det fuldt ud.
Streetarealet har dog én fatal fejl, og det er underlaget. Underlaget i parken, bortset fra trapperne, er lagt med store betonfliser, hvilket til tider kan gøre underlaget ujævnt og knap så sjovt at køre på. Stenene kan i nogle tilfælde vippe og være direkte knækkede. Overordnet set er det dog en mindre påklagelighed set i det store billede.

Parken byder nemlig på massere af ledges, rails og banks. Kun kreativiteten sætter grænser i denne park og pga. parkens store areal er der stor mulighed for at finde lines eller et specifikt spot hvis man gerne vil have en ‘privat’ session. Desuden kan Streetarealet udfordrer den teknisk dygtige skater med alle sine skæve vinkler, ledges og til tider aparte byggestil.

Bowlen

Helsingør Multiparks betonbowl er klart parkens største tiltrækningskraft. Parken er bygget efter cirkulært mønster og byder på udfordringer for alle niveauer. Bowlen har både et skatepit, en oververt og et dropin. Desuden er bowlen bygget på en smart måde der gør den kan inddeles i tre forskellige niveauer, der kan skates uafhængigt af hinanden så alle skatere får størst muligt udbytte af parken.
Første del af begynder niveauet der har en højde på omkring 1,5 m som ender i et skatepit der gør et let for skatere at holde sig i den ene ende af bowlen, hvis det er ønsket.

Anden del er lidt dybere på omkring 2,5 m hvor også oververten er placeret. Det er her muligt at lave større airs, højere grind og samle mere fart.
Tredje og sidste del af bowlen er en dyb, dyb, næsten segregeret bowl på op til 4 m højde. Dette er for den absolut øvede skater, hvis man skal få det optimale ud af dette område i bowlen.

Generelt er Helsingør Multiparks betonbowl en tur til Helsingør værd, selv hvis man kommer langvejsfra.

Konkurrencer & Events

Der er masser af events forbundet med Multiparken. I sommeren 2013 blev der i Helsingør afholdt DM i Løbehjul. Desuden er det hjemstedet for utallige gratiskoncerter sommeren over.

Historien bag Multiparken skatepark

Helsingør Multipark blev bygget som et led i en intergrationsdebat i lokalområdet. Netop Helsingør er kendt for sin mangfoldighed og Multiparken er et forsøg på at skabe bro mellem etniske grupper, og endvidere reducerer lokal kriminalitet ved interesseopbygning omkring ekstremsportsgrene. Parken er ikke kun et initiativ for at bygge bro mellem sportsgrene, men er mere overordnet rettet mod tolerance og forståelse af andre kulturer i lokalmiljøet. Det skulle være Glifberg+Lykke på opgaven, da deres spidskompetence ligger indenfor dette felt. Her ses flere skateparks og skatebaner fra dem.

I og med at gadekultur som bl.a. skating hører ind under, vinder indpas i generel dansk kultur og ikke desto mindre i ungdomskultur, fandt Helsingør det vigtigt at støtte de unge i de aktiviteter interesserne medfører. Dette er bl.a. et tiltag som ses i lyset af den kropslige udfoldelse skating medfører, kreative tankegange omkring ens omgivelser og rummeligheden der kendetegner ekstremsport.

Parken har til formål af omfavne alle aspekter af gadekultur, herunder skating, parkour, graffiti og musik. Det må man sige at Glifberg+Lykke har formået at gøre med deres velbyggede skaterramper.

Du kan finde mere information om tiltaget, støtteorganisationer og samarbejdspartnere kan findes på deres hjemmesiden: http://www.mp-h.dk/

Siden blev sidst opdateret d. af Jakob Frausing

Entrépris

Gratis adgang

Faciliteter

Parken er belyst
Mulighed for medlemskab
Mulighed for undervisning
Mad & Drikke
Borde og bænke
Toiletter
Udlån af udstyr
Indendørs
Delvist overdækket
Overdækket
Udendørs
Parkering

Adgang

Løbehjul
Skateboard
BMX
Rulleskøjter

Kontakt

Du kan kontakte skateparken på nedenstående:

Hjemmeside: Facebookside:
Adresse:
Borgmester P. Christensensvej 12
3000 Helsingør

Faciliteter

Parken er belyst
Mulighed for medlemskab
Mulighed for undervisning
Mad & Drikke
Borde og bænke
Toiletter
Udlån af udstyr
Indendørs
Delvist overdækket
Overdækket
Udendørs
Parkering

Obstacles

Mini-vert
Vert
Quarterpipes
Handrail
Manual Pad
Euro-gap
Speed-bump
Pyramide
Bowl
Bank
Practise Rail
Flatbar
Ledges
Stairsets

Adgang

Løbehjul
Skateboard
BMX
Rulleskøjter

14 Anmeldelser til “Helsingør Skatepark”

 1. Anonym

  Seriøst fed skatepark !

 2. Frederik Staal

  fed park med massere af forskellige ting, du kan køre både street og bowl :)

 3. Martin Wisman

  Rigtig godt park, og det bedste er at den tørrer vildt hurtigt når det har regnet så vejret ikke påvirker det så meget

 4. Jimmy Wolfhagen

  PT DK fedeste Bowl park der er ikke noget vildere sted i danmark skal prøves!!!! Love that place!

 5. Christian Walmar

  Yep! Her er den!

  Uden tvivl den bedste skatepark jeg har været i til dato inden for landets grænser. Den har meget af det, hjertet begære. Der er mad, musik, parkour område, basket, fodbold og mest af alt en fed beton-skatepark.

 6. Valdemar

  En super fed skateboard park med seje frivillige og muligheder for seriøs pool og bowl skating, suplimt bygget og godt udtænkt. Desværre er parken fyldt til randen med små børn og sågar vildfarne voksne på løbehjul, så det er stort set umuligt på en weekend at skate der uden at ende i sammenstød med først små børn på løbehjul og derefter deres kaffedrikkende forældre. Da en gruppe scooterkids begyndte at smide slik og sten efter min søn mens han kørte i poolen, besluttede vi at droppe parken og skatesessionen. En super fed skatepark men vil anbefale at skate den i hverdage og uden for skoleferier:)

 7. Broder bille

  Super fed skatepark bowlen er fed og godt lavet der er både mulighed for at køre floyout ,minirampe og bowl i bowlen. streeten er også fed men det er nederen at de har lagt fliser og ikke beton eller asfalt. Men en fed park

 8. Lololololo i din mor

  Hejsa

 9. Lololololo i din mor

  Hej jeg hedder lololololo i din mor

 10. Rosa

  Hey Kaelin, This is your Favorite new aunt, Anna. I wanted to send you a liltte note and tell you that i heard Justin beiber and his girlfriend Selena Gomez broke up. That means she’s available for you dude!!!!!Seriously tho, i cant wait for you to get home, i want to challenge you in a soccer match- i’ve been practicing and i can juggle the ball for 5 seconds without it hitting the ground. I’d like to see you try and top that. I love you kid and know your in great hands. Keep Hangin tough. Im always thinking of you

 11. Kaelin

  Hey Anna, im always thinking about you2. I love u stay calm i will be home from Helsingør verrry verry son. Ich liebe dich, and chao mamasitta. uno zwei drez vier, godbye (godbye, godbye) we said helo a milion times, that easiest thing too do is sai godbye

 12. Janne

  Mega mega lækker park. Har to drenge på 4 og 6 år der er fuldstændig bidt af løbehjul efter de har været her. Der er plads til alle former for hjul og børn som voksne i alle aldre. Og alle er gode til at passe på hinanden også hvis de falder og slår sig

 13. Mikkel Tschentscher

  Absolut en session værd hvis du er i nærheden. Linjerne i bowlen er noget af det bedste du finder i Danmark.

 14. skater fra hornbæk

  det er en super god park med masser af muligheder det eneste problem er det vrimler med mennesker men ellers er der mega fed stemning derinde folk hjælper hvis man falder og der er musik fra højtalere det fedeste er nok at der foregår nogle fede events

Skriv din anmeldelse

Åbningstider

Mandag Døgnåbent
Tirsdag Døgnåbent
Onsdag Døgnåbent
Torsdag Døgnåbent
Fredag Døgnåbent
Lørdag Døgnåbent
Søndag Døgnåbent


Bedømmelser

Giv os din bedømmelse af parken:

VN:F [1.9.22_1171]
Beliggenhed
Underlag
Kvalitet
Rating: 4.5/5 (72 votes cast)

Andre skateparks i Sjælland

På blot 24 timer har "Byg Amok" fået banket en skatepark sammen (...)

Skolevang 5, 4060 Kirke Såby

I Helsingør finder vi Danmarks største udendørs skatepark. Mul (...)

Borgmester P. Christensensvej 12, 3000 Helsingør

Gertrud er en lille skatepark i Vedbæk. Parken har få, men bund (...)

Henriksholms Alle 2, 2950 Vedbæk