Nørrebro Skatepark

Nørrebro Skatepark
Også kaldt: Nørrebro Parken, NBP


Nørrebro skatepark ligger i hjertet af Nørrebro kun 5 minutter på gå-ben fra Nørrebro station. Denne street-park kan tilfredsstille enhver skater med en god fantasi.

Adresse Farumgade 6
2200 København N

Nørrebro Skatepark Long Curb Rail
Nørrebro Skatepark Overview
Nørrebro Skatepark Handrail
Nørrebro Skatepark Handrail
Nørrebro Skatepark Hip
Nørrebro Skatepark Long Curb
Nørrebro Skatepark Curb Closeup
Nørrebro Skatepark Manualpad
Nørrebro Skatepark Curb
Nørrebro Skatepark Stair Curb
Nørrebro Skatepark Down Curb
Nørrebro Skatepark Rail

Video af Nørrebro Skatepark

For at få den bedste fornemmelse af skateparken, får du her en video som vi mener repræsenterer parken bedst. Du kan se flere videoer fra skateparken her:

Skateparken er åben

Københavns streetpark

Nørrebro Skatepark er uden tvivl en af de mest populære street-parker i København og byder på masser af udfordringer for den street-orienterede skater. Parken er bygget rektangulært og giver enhver skater et naturligt flow rundt i parken med op til flere obstacles undervejs herunder ledges, banks, rails og trapper.

Let for begyndere, teknisk spændende for øvede

Nørrebro Skatepark er en spændende street-park for brugere af alle niveauer. Der er lave ledges og sjove banks for begynderen, men et teknisk slaraffenland for den øvede der kan udnytte parkens fulde potentiale med alt der hører med. Asfalt underlaget kan vise sig for hårdt for nogle brugere, men kan anvendes af skatere på alle niveauer. Parken er et stort velbygget areal med masser af ting som man ikke ser i så mange andre parker. Ydermere tilføjede Københavns Kommune i 2013 en mini-rampe som både nybegyndere kan prøve og hvor øvede kan perfektioner deres tricks på.

Konkurrencer & Events

Nørrebro skatepark huser årligt op til flere konkurrencer herunder Nørrebro Meltdown m. fl.

Parkens historie

Nørrebro Skatepark åbnede dørene i 2007 og er desginet i samarbejde med Teit Andersen der også står bag Gentofte Skatepark. Parken har siden da, oplevet små, men betydelige, forandringer. Her er der tale om en beton-bank i hjørnet af parken og en mini-rampe.

Siden blev sidst opdateret d. af Jakob Frausing

Entrépris

Gratis adgang

Faciliteter

Parken er belyst
Mulighed for medlemskab
Mulighed for undervisning
Mad & Drikke
Borde og bænke
Toiletter
Udlån af udstyr
Indendørs
Delvist overdækket
Overdækket
Udendørs
Parkering

Adgang

Løbehjul
Skateboard
BMX
Rulleskøjter

Kontakt

Du kan kontakte skateparken på nedenstående:


Adresse:
Farumgade 6
2200 København N

Faciliteter

Parken er belyst
Mulighed for medlemskab
Mulighed for undervisning
Mad & Drikke
Borde og bænke
Toiletter
Udlån af udstyr
Indendørs
Delvist overdækket
Overdækket
Udendørs
Parkering

Obstacles

Mini-vert
Vert
Quarterpipes
Handrail
Manual Pad
Euro-gap
Speed-bump
Pyramide
Bowl
Bank
Practise Rail
Flatbar
Ledges
Stairsets

Adgang

Løbehjul
Skateboard
BMX
Rulleskøjter

3 Anmeldelser til “Nørrebro Skatepark”

 1. Jack

  Meget street! Fedt hvis man er til så noget, men kræver en del fantasi at finde på nye ting, hvis man skater der for meget.

 2. Michael Buhl Jonassen

  NBP er verdens bedste skatepark. Den er som en dagligstue om sommeren. Der emmer af en stemning af rå street. Der er ikke noget bullshit. Hvis man falder så slår man sig. Der er ikke nogen glat blød træbelægning eller glat beton. Der er asfalt som i resten af verden. Og venner der spørger om man er O.K. Der er fulderikker og Khat-tyggende Somalier lige om hjørnet. Der er tusindevis af cykelister der drøner forbi. Der fotografer der øver sig og spørger om skud. Der er Jonas kiosken lige om hjørnet. Han sælger billige øl og man kan få på klods hvis det kniber på denne dag i ugen. Klods op af ligger Jonas’ Pizzaria hvor man kan få en anstændig Græsk Bøf pita. Der er Nørrebro parken hvor man kan ligge i solen og snakke og grine. Om vinteren er parken kold. Men, den bliver varmet af alle de mennesker som stadig kommer på en session. De skal bare lige have et grind. Eller sider og roder med noget de gerne lige vil slippe væk fra. Så kan man grinde under halvtaget eller bare snakke. Når man går forbi Nørrebroparken er der altid nogle at hilse på. De få gange der ikke er, er det som at få hjertestop. Man har altid fornemmelsen af at der er gang i noget dernede. At der er nogen der har smerter eller rækker armene op efter et trick – der har ladet vente på sig i alt for mange år. Folk der ikke kender Nørrebroparken siger at den ser beskidt ud. Men, det er vores snavs. Det er vores rod. Vi har selv lavet det. Og vi er stolte af det.

 3. Mr. X

  Hold nu kæft en gang gylle, Michael. Det er tydeligt for enhver at du har slået hovedet lidt for mange gange i den hårde beton på Nørrebro. De fulderikker du snakker om er fortabte sjæle der bliver afpresset af de lokale bander. Din Khat-tyggende sorte ven er en pusher der står og venter på den næste kunde med en gøb på maven. Jeg ved ikke hvem denne Jonas er, der både skulle have kiosk og pizzaria der, men det må være noget tid siden du har været der for nu er det Mohammed og Ali der har overtaget biksen. Og når der, som du nævner, ikke er nogen i Nørrebroparken (eller på gaderne generelt) så er det fordi der har været skyderi igen igen og folk gemmer sig under bordene derhjemme i frygt for at det er deres tur til at få vildfarende kugler ind igennem vinduet.

  Godt for dig du er stolt af det beskidte Nørrebro, Michael BuhlSHIT – men måske er det på tide med en hovedrengøring?!

Skriv din anmeldelse

Åbningstider

Mandag Døgnåbent
Tirsdag Døgnåbent
Onsdag Døgnåbent
Torsdag Døgnåbent
Fredag Døgnåbent
Lørdag Døgnåbent
Søndag Døgnåbent


Bedømmelser

Giv os din bedømmelse af parken:

VN:F [1.9.22_1171]
Beliggenhed
Underlag
Kvalitet
Rating: 4.1/5 (21 votes cast)

Andre skateparks i København

Danmarks fristad er kendt for mange ting og her tælles Wonderlan (...)

Sydområdet 30, 1440 København K

Skateland Construction har bygget ramperne til Glostrup skatepark (...)

Stadionvej 80, 2600 Glostrup

Superkilen er en offentlig park på Ydre Nørrebro i København, (...)

Nørrebrogade 210, 2200 København N